Slide show

Είναι λάθος να προοθείτε την επιχείρησης σας μόνο από το facebook ? Κορυφαίες εναλλακτικές.

Μήπως Είναι λάθος να προωθείτε την επιχείρησης σας μόνο από facebook
  • 1) Μήπως το 50% των υποψηφίων εν δυνάμη πελατών σας δεν έχουν λογαριασμό facebook ?
  • 2) Μήπως Τα πάντα στο facebook είναι sort timeline δηλαδή δημοσιεύσεις με ζωή 3-24 ώρες και μετρά χάνονται , γιατί δημιουργείται νέο περιεχόμενο και οπ αλγόριθμοι της facebook προωθούν αυτό ?
  • 3) Μήπως Δεν υπάρχει περίπτωση να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο facebook χωρείς  πληρωμένη διαφήμιση , αν το προσπαθήσετε θα μπείτε στην blacklist της facebook και από εκεί δεν θa υπάρχει τόπος να ξαναβγείτε ποτέ, Και εσείς και το website σας ?
  • 4) Μήπως Είναι ένα δίκτιο που χαίνει κόσμο συνέχεια από νέα δυτικά π.χ tiktok ?
  • Κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις στο Facebook για διαφορετικούς τύπους κοινωνικών μέσων
  • 5) Μήπως Είναι πανεύκολο να χάσετε το λογαριασμό σας , π,χ αν το γουστάρει κάποιος ανταγωνιστής ?
  • 6) Μήπως Την πατήσατε αν δεν έχετε βάλει αριθμό κινητού αν δεν το κάνατε θα χιάσετε το λογαριασμό σας σε κάποια επερχόμενη ταυτοποίηση, και ξεχάστε ταυτοποίηση από e-mail , είχε άλλους γελοίους ντε και καλά τρόπους ταυτοποίησης π,χ να σας ρωτήσω πως λέγεται ο τάδε φίλος σας από μια λίστα 5000 φίλων επαγγελματικού σας προφίλ.? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ !!!!
  • 7) Μήπως υπάρχει παράδειγμα πελάτη που άλλαξε τον αριθμό που τηλεφώνου του και έχασε τα πάντα μέσα σε δευτερόλεπτα , και Μήπως άλλος που έχασε τον λογαριασμό του τη στιγμή που δήλωνε αλλαγή αριθμού τηλεφώνου, και άντε να κάνεις ανίχνευση προσώπου αν αντί για τη φάτσα του είχες βάλει στο προφίλ σου τη φίρμα της επιχείρησής σου.?
  • 8) Μήπως υπάρχει παράδειγμα φοιτήτριας που δεν δεήθηκαν για ταυτοποίηση τη φοιτητική ταυτότητα και από τότε η κοπέλα έχει λογαριασμό στο μονο στο twitter και ούτε τις φωτογραφίες της δεν την άφησαν να διαγράψει ?
  • 9) Μήπως Αν προωθήσετε άρθρα από το website ή το blog σας, χωρίς να πληρώσετε θα σας μπλοκάρει το website για πάντα ?
  • 10) Μήπως Οι διαφημίσεις σε σχέση με άλλα μέσα είναι πολύ ακριβότερες σε σχέση με τον κόσμο που θα φέρει στο website σας?
  • 11) Μήπως να κάντε τον κόπο αντί να κοινοποιείτε ένα άρθρο μόνο στο facebok να το βάζετε και σε μερικά ακόμα *κατάλληλα κοινωνικά δύτρια. (*κατάλληλα για τον τύπο της επιχείρησης που έχετε.)
  • 12) Μήπως αν κάνετε ότι ακριβώς και στο facebook στα άλλα δίκτια , μπορεί να αποκτήσετε περισσότερους followers ?
  • 13) Μήπως Αν έχετε πρόβλημα σου απαντάνε συνήθως bot και το πρόβλημα θα παραμείνει για πάντα?
  • 14) Μήπως Είναι πολύ εύκολο να γίνει ban ο λογαριασμός σας αν ενός ανταγωνιστής σας συντονίσει μια ομάδα 5 ανθρώπων για αυτό ? Μήπως κορυφαίο website στην Ελλάδα και σε περιεχόμενο και στις κατατάξεις της google μπλοκαρίστηκε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από το facebook επειδή έτσι γούσταρε κάποιος ανταγωνιστής. και όποτε αναφέρεται στο facebook εμφανίζεται ένα μνήμα ότι το website παραβιάζει τους κανόνες της *κοινότητας? και ΤΕΛΟΣ. ??? (*κοινότητα θεωρεί το facebook τον ανταγωνιστή σας και τους 5 φίλους του ) ???
  • 15) Μήπως η τεχνητή νοημοσύνη του facebook φερεται εχθρικά στους επαγγελματίες, οποιοδήποτε blog post σε δικιά σας ομάδα θεορείται spam, οποιοσδήποτε εξωτερικός συνδεσμος θεορείται υποπτος, ούτε στη δικια σας ομάδα δεν αφληνει να προσκαλέσετε τους φίλους σας ?
  • 16) Μηπως κανατε το λάθος να δημιουργήσετε επαγκελματικό προφίλ για τι δεν θελετε να φενεται οτι η ΧΥΖ εταιρία σας ανήκει ? UPS τωρα μήπωε έχουν γίνει ban και τα δυο σας προφίλ ? και χάσατε την επαγκελματική σας σελίδα στο facebook ??? 
  • 18) Μηπως οι εταιρίες λένε οτι το facebook είναι αναγκαίο κακό ???

  • Εστίες αποφασίζετε , τα σχόλια σας σε ότι συμφωνείτε και σε ότι διαφωνείτε !!!

Κορυφαίες εναλλακτικές


YouTube
Είναι πιθανό να το χρησιμοποιείτε ήδη και παρόλο που το YouTube δεν είναι πραγματικά μια εναλλακτική λύση στο Facebook, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο. Είναι το σπίτι για μερικά υπέροχα βίντεο και πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο αποτελεί μια καταπληκτική κοινότητα. Μαζί με το YouTube, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο, όπως το Vimeo, το DailyMotion και άλλα.



TikTok
Προχωρώντας με την τελευταία τάση, το TikTok έχει γίνει η πλατφόρμα μετάβασης για κοινή χρήση βίντεο συγχρονισμού χειλιών. Και αν ακολουθείτε ένα υποκατάστατο του Facebook που σας επιτρέπει να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε διασκεδαστικά βίντεο με μέγεθος δαγκώματος, μην ψάχνετε περισσότερο από την προσφορά του ByteDance.

Ακριβώς όπως το Facebook, αυτός ο ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο δημιουργεί επίσης μια πλήρως εξατομικευμένη ροή βίντεο, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο είδος των βίντεο που σας αρέσουν. Ευγενική προσφορά μιας τεράστιας κοινότητας δημιουργών, θα έχετε πάντα μια ποικιλία βίντεο - από το παιχνίδι έως την κωμωδία έως τα μιμίδια - για να παρακολουθήσετε. Ως δημιουργός, παίρνετε έναν τόνο εντυπωσιακών φίλτρων και παράξενα τρελή μουσική για να προσθέσετε κάποιο πηλίκο glam στα κλιπ σας.
Φόρουμ συζήτησης


Instagram
Το Instagram, το οποίο ανήκει στο Facebook, έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με άνοδο. Είναι ένα ολοκληρωμένο κοινωνικό δίκτυο, καθώς σας επιτρέπει να ανεβάζετε φωτογραφίες, σύντομα βίντεο και ακόμη και να ανταλλάσσετε κείμενα με άλλους.

Το σπουδαίο είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το Instagram να δημοσιεύει τις ενημερώσεις σας στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα προφίλ. Χάρη στη δημοτικότητα του Instagram, σημειώθηκε αύξηση σε εφαρμογές παρόμοιες με το Instagram, τις οποίες μπορείτε να δείτε. Οι άνθρωποι αγαπούν το Instagram τόσο πολύ, ώστε στο μέλλον να καταλήξει να αντικαταστήσει το Facebook.


Flickr
Είτε είστε φιλόδοξος φωτογράφος ή επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία, το Flickr μπορεί να προχωρήσει πολύ, δίνοντας τις εκπληκτικές φωτογραφίες σας την απαιτούμενη έκθεση. Αυτό που την καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Facebook για τους φωτογράφους είναι μια τεράστια κοινότητα όπου μπορείτε να εξερευνήσετε κορυφαίες εικόνες.

Με μερικά πραγματικά εύχρηστα εργαλεία οργάνωσης, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας επιλογή συναρπαστικών φωτογραφιών και να τις διατηρήσετε οργανωμένες. Όχι μόνο αυτό, η εφαρμογή Flickr για κινητά έρχεται επίσης με μερικά δροσερά φίλτρα και εργαλεία επεξεργασίας για να σας επιτρέψει να τελειοποιήσετε τις εικόνες σας και να τις εκτοξεύσετε στον ιστότοπο φιλοξενίας εικόνων, έτσι ώστε να μπορούν να προσελκύσουν μεγάλη έλξη.


LinkedIn
Το LinkedIn ήταν μια δημοφιλής πλατφόρμα για επαγγελματίες και συνεχίζει να παραμένει έτσι. Το LinkedIn σας δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με άλλους επαγγελματίες, να προσλαμβάνετε υπαλλήλους και να βρίσκετε θέσεις εργασίας. Είναι επίσης υπέροχο αν θέλετε να είστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες ειδήσεις για τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία. Υπάρχει επίσης LinkedIn Pulse αν θέλετε να μοιραστείτε νέες ιδέες με άλλα μεγάλα ονόματα του κλάδου.


Twitter
Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε το Twitter, καθώς αναπτύσσεται σχεδόν τόσο γρήγορα όσο το Facebook και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Facebook. Παρόλο που είναι το σπίτι για μικρότερες αναρτήσεις / tweets, είναι ένα εξαιρετικό μέσο και έχει διασφαλίσει ότι ορισμένα προβλήματα σε όλο τον κόσμο παρουσιάζονται σε όλους. Το Twitter είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό και εύχρηστο κοινωνικό δίκτυο μεταξύ όλων.
Εναλλακτική λύση για γνωριμίες στο Facebook


Tinder
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές cupid, αλλά το Tinder είναι σίγουρα το καλύτερο μεταξύ αυτών. Για άτομα που δεν γνωρίζουν το Tinder, είναι μια δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών που ταιριάζει με δύο άτομα όταν έχουν και οι δύο κινήσεις προς τα δεξιά, δηλαδή "σαν". Εάν δεν σας αρέσει το Tinder, υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές εφαρμογές γνωριμιών.



MeWe
Το MeWe είναι μια ανερχόμενη εναλλακτική λύση στο Facebook που αποκαλείται «κοινωνικό δίκτυο επόμενης γενιάς». Η διεπαφή και οι δυνατότητες της πλατφόρμας μοιάζουν πολύ με το Facebook και είναι σαφώς σχεδιασμένο να αναπαράγει το Facebook. Αυτό που κάνει το MeWe διαφορετικό είναι ότι δεν προσφέρει διαφημίσεις. Επιπλέον, η MeWe ισχυρίζεται ότι δεν κοινοποιεί ή πωλεί τα προσωπικά σας στοιχεία σε διαφημιζόμενους ή εμπόρους. Ωστόσο, οι χαλαρές πολιτικές εποπτείας περιεχομένου της πλατφόρμας την καθιστούν ένα σημείο εκκίνησης για παραπληροφόρηση.


Κορυφαίες εξειδικευμένες εναλλακτικές για να απογειωθείτε 
Αν είσαι καλός σε ένα τομέα , τα εξειδικευμένα δίκτια θα σας βοηθήσουν απίστευτα γινάτι μιλάτε με ανθρώπους δυνητικούς πελάτες σας, αυτό προτείνει και η google.

Adobe Portfolio
Υποθέτω ότι δεν περίμενα να χάσω το Adobe Portfolio, έτσι; Λοιπόν, εάν είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο όπου μπορείτε να παρουσιάσετε το αριστούργημά σας, θα πρέπει να έχετε κατά νου το Χαρτοφυλάκιο. Ο ιστότοπος διαθέτει πληθώρα διατάξεων και προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που μπορεί να προσελκύσει το κοινό σας.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Portfolio είναι ότι βελτιστοποιεί αυτόματα τον ιστότοπό σας για οποιαδήποτε συσκευή για να διασφαλίσει ότι μπορεί να λειτουργεί ομαλά. Δεν είναι μόνο αυτό, η επαγγελματική έκδοση του Χαρτοφυλακίου μπορεί να προσφέρει πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή εφαρμογών δημιουργικού Adobe που μπορούν να βελτιώσουν τη δημιουργικότητά σας.

Dribbble
Το Dribbble είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα για σχεδιαστές όπου ένας σχεδιαστής μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία του σχεδιασμού ή της εφαρμογής του για να το παρουσιάσει σε άλλους. Εάν είστε σχεδιαστής, θα πρέπει σίγουρα να κάνετε μια βολή στο Dribbble, καθώς είναι απόλυτα προσανατολισμένη στο σχεδιασμό.
Εναλλακτική λύση στο Facebook για επαγγελματίες / καριέρα


Εάν το LinkedIn ισχυρίζεται ότι είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση FaceBook για επαγγελματίες και ανάγκες με καριέρα, το CareerBuilder δεν έχει καθυστερήσει ούτε στον αγώνα. Όσον αφορά την παροχή ελκυστικών λιστών θέσεων εργασίας, συμβουλών σταδιοδρομίας και επαναληπτικής δημοσίευσης, δεν έχει καμία σημασία. Δεν είναι μόνο αυτό, σε αντίθεση με το Facebook, προσφέρει επίσης εύχρηστους πόρους για όσους αναζητούν εργασία.

Όχι μόνο αυτό, το CareerBuilder είναι πολύ πιο αξιόπιστο από το Facebook, καθώς οι πρώην πηγές απαριθμούν θέσεις εργασίας απευθείας από εταιρείες. Ακόμα καλύτερα, έχει συνεργαστεί με αρκετές εταιρείες για την επέκταση των τοπικών καταχωρίσεων.
Εναλλακτική λύση στο Facebook για κοινή χρήση πολυμέσων




500px
Εάν είστε επαγγελματίας φωτογράφος ή ακόμη και εκκολαπτόμενος, το 500px είναι το μέρος που πρέπει να επισκέπτεστε συχνότερα αντί για Facebook. Τα 500 εικονοστοιχεία είναι μια πολύ δυνατή κοινότητα φωτογραφίας και μαζί με την αλληλεπίδραση με άλλους φωτογράφους, θα δείτε μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες. Ο ιστότοπος φέρνει επίσης διάφορα εργαλεία και δυνατότητες για φωτογράφους. Μπορείτε επίσης να δείτε άλλες εναλλακτικές λύσεις εάν έχετε κάποια αντίθεση στα 500 εικονοστοιχεία.


Reddit
Το Reddit είναι ένα δημόσιο φόρουμ όπου οι χρήστες δημοσιεύουν και σχολιάζουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Γενικά, οι χρήστες του Reddit μοιράζονται ερωτήσεις, ιστορίες, εικόνες ή οτιδήποτε μπορεί να είναι ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους μέσω σχολίων. Η μεγάλη κοινότητα που έχει δημιουργήσει η Reddit με την πάροδο των ετών την καθιστά μια εξαιρετική κοινωνική πλατφόρμα. Υπάρχουν επίσης μερικές δροσερές εναλλακτικές λύσεις Reddit που πρέπει να δείτε.


Quora
Έχετε μια ερώτηση και θέλετε να ρωτήσετε άλλους; Επισκεφτείτε το Quora. Είναι το καλύτερο μέρος για όλες τις ερωτήσεις και μερικές καταπληκτικές απαντήσεις. Η ερώτηση μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε θέμα και μπορείτε ακόμη και να δημοσιεύσετε προσωπικές αμφιβολίες ως ανώνυμες. Μπορείτε να υποβάλετε εκ νέου ερωτήσεις που έχουν ήδη δημοσιευτεί και να απαντήσετε υπέρ των απαντήσεων που πιστεύετε ότι είναι υπέροχες.
Μικροστοιχεία




Angie’s List

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επιλογή των καλύτερων καταστημάτων στη γειτονιά; Λοιπόν, το Angie's List είναι εκεί για εσάς. Το Angie's List είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να βρείτε κριτικές για τοπικές επιχειρήσεις από χρήστες. Μαζί με κριτικές, μπορείτε να βρείτε αξιολογήσεις και προσφορές γύρω από τη γειτονιά σας. Ωστόσο, στον ιστότοπο παρατίθενται μόνο επιχειρήσεις με έδρα τις Η.Π.Α.


IMDB
Το IMDB είναι ο ιστότοπος για τους λάτρεις της ταινίας και αξίζει. Είναι ένας υπέροχος ιστότοπος όπου μπορείτε να διαβάσετε κριτικές μιας ταινίας από διάφορους χρήστες και να αξιολογήσετε ταινίες που μόλις παρακολουθήσατε. Μαζί με αυτό, μπορείτε επίσης να συζητήσετε διάφορες ταινίες στο "Message Board" με την πολύ καλή κοινότητα. Υπάρχει επίσης το IMDBPro, εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν ηθοποιό ή καλλιτέχνη.



GitHub
Το GitHub είναι ένα δίκτυο για προγραμματιστές, όπου οι προγραμματιστές μπορούν να λάβουν βοήθεια για την καλύτερη ανάπτυξη των έργων τους. Παρέχει εργαλεία για τις ανάγκες προγραμματισμού σας μαζί με κωδικούς που μπορείτε να διασκεδάσετε για το δικό σας έργο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην δημοσιεύσετε τον κωδικό σας, αλλά αυτό απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή. Υπάρχει επίσης παρακολούθηση προβλημάτων, κριτικές κώδικα και άλλα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι διαφορετικό από το GitHub, υπάρχουν πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις.

Stack Overflow
Εάν είστε προγραμματιστής ή επίδοξος προγραμματιστής, πιθανότατα έχετε ακούσει ή επισκεφθήκατε το Stack Overflow. Η εξαιρετική ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων της πλατφόρμας θα σας βοηθήσει εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια των συνεδριών κωδικοποίησης. Με απλά λόγια, το Stack Overflow είναι ο καλύτερος φίλος του προγραμματιστή και είναι κάτι που οι προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πύλη θέσεων εργασίας για να κάνετε την δουλειά των ονείρων σας.


AngelList
Το AngelList είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για νεοσύστατες επιχειρήσεις και άτομα που θέλουν να επενδύσουν σε μια εκκίνηση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθούν οι επενδυτές με τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Υπάρχουν επίσης επιλογές για να βρείτε μια εργασία εκκίνησης, να δημοσιεύσετε θέσεις εργασίας και να συγκεντρώσετε χρήματα για την εταιρεία σας στο διαδίκτυο. Συνοψίζοντας, είναι μια φοβερή κοινότητα των καλύτερων επενδυτών σπόρου σε όλο τον κόσμο.





Periscope
Το Periscope είναι μια εφαρμογή διαθέσιμη σε Android και iOS που σας επιτρέπει να κάνετε ζωντανή ροή βίντεο σε κοινωνικά μέσα. Η ζωντανή ροή δεν περιορίζεται σε δημοσιογράφους ή μέσα αλλά σε κανέναν. Βασικά, ο καθένας μπορεί να μεταδώσει ζωντανά οτιδήποτε μέσω της εφαρμογής και ενσωματώνεται όμορφα με το Twitter. Τα κοινωνικά χαρακτηριστικά του όπως οι αλληλεπιδράσεις και η υπέροχη ενότητα σχολίων το καθιστούν μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ροής. Η εφαρμογή αποκτήθηκε πρόσφατα από το Twitter, οπότε μπορείτε να περιμένετε να αναπτυχθεί πάρα πολύ στο μέλλον.


Twitch
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ζωντανή ροή χωρίς να αναφέρουμε το Twitch, έτσι; Το Twitch είναι μια πλατφόρμα ζωντανής ροής με ιδιαίτερη έμφαση στο gaming. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για ροή παιχνιδιών και να αλληλεπιδρούν με την κοινότητα. Εκτός από τα κανάλια που εστιάζουν στο gaming, το Twitch έχει επίσης ένα "Just Chatting" για απλές συνομιλίες. Αν είστε παίκτης, το Twitch είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στο Facebook Gaming
Εναλλακτική λύση στο Facebook για τους λάτρεις της μουσικής


Spotify
Δεν πιστεύω ότι το Spotify χρειάζεται κάποια εισαγωγή εδώ, έτσι; Με περισσότερους από 250 εκατομμύρια συνδρομητές, η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής μουσικής στον κόσμο διαθέτει όλα τα είδη συστατικών για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία ακρόασης μουσικής. Συσκευασμένη με μια τεράστια βιβλιοθήκη μουσικής, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί κάθε γούστο. Επιπλέον, διαθέτει μια αρκετά διαισθητική διεπαφή χρήστη και διαθέτει εξατομικευμένες προτάσεις, ώστε η ανακάλυψη δροσερών τραγουδιών για ροές να παραμένει εύκολη.


SoundCloud
Το SoundCloud είναι μια από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες και κοινωνικά δίκτυα στο Διαδίκτυο. Εάν είστε ανεξάρτητος παραγωγός μουσικής και θέλετε να προβάλλετε τη μουσική σας στον κόσμο, το SoundCloud θα πρέπει να είναι το ιδανικό μέρος. Σας επιτρέπει να εμπορεύεστε τα κομμάτια σας και χάρη στη λειτουργία likes & repost, θα πρέπει να έχετε την πρόσφυση που σας αξίζει.


Apple Music

Η Apple Music, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια υπηρεσία ροής μουσικής από την Apple. Με πάνω από 70 εκατομμύρια τραγούδια και επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής, δεν πρέπει να χάσετε την υπηρεσία εάν σας αρέσει η ροή μουσικής. Παρόλο που η πλατφόρμα δεν προσφέρει μια δωρεάν βαθμίδα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, η Apple Music είναι μια συναρπαστική επιλογή, ειδικά αν είστε χρήστης iPhone ή κάποιος που έχει επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple.


NextDoor
Εάν θέλετε ένα κοινωνικό δίκτυο να σας συνδέσει με τη γειτονιά σας, το NextDoor είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς. Είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για κοινωνικοποίηση μεταξύ των ανθρώπων στην περιοχή σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια γειτονιά να συγκεντρωθείτε, να βρείτε τοπική βοήθεια, να λάβετε συμβουλές και πολλά άλλα.

Doximity
Το Doximity είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για γιατρούς και γιατρούς. Οι γιατροί και οι γιατροί έχουν τα προφίλ τους στο δίκτυό τους και μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Μπορούν επίσης να βρουν θέσεις εργασίας σε κορυφαία νοσοκομεία και άλλες τέτοιες ευκαιρίες.


Discord
Το Discord είναι μια κοινωνική πλατφόρμα αλληλεπίδρασης με κοινότητες. Διαθέτει κανάλια βάσει θεμάτων εντός διακομιστών για τη διευκόλυνση της καλύτερης επικοινωνίας σε εξειδικευμένα θέματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Discord για να μείνετε κοντά στις κοινότητες που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μοιραστείτε την οθόνη σας με φίλους και συγγενείς.


Το Crunchbase είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα εάν έχετε μια εκκολαπτόμενη εταιρεία ή μια εκκίνηση. Είναι μια κοινότητα διαφόρων εταιρειών, νεοσύστατων επιχειρήσεων, VC και άλλων επενδυτικών ομίλων. Κάθε ένα από αυτά έχει προφίλ και οι νεοσύστατες εταιρείες μπορούν να συνδεθούν με επενδυτές σπόρων. Διάφορες εταιρείες μπορούν επίσης να έρθουν σε επαφή και να συνεργαστούν για ένα έργο.

DeviantArt
Το DeviantArt είναι η τέλεια πλατφόρμα για καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν τις γκαλερί τέχνης τους στον κόσμο. Έχει μια μεγάλη κοινότητα καλλιτεχνών με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και μαζί με αυτό μπορείτε να δείτε κάποια υπέροχη τέχνη. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που στοχεύουν στο να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για τους καλλιτέχνες και επιπλέον, διασφαλίζει επίσης ότι οι καλλιτέχνες λαμβάνουν τη δέουσα πίστωση.
Εναλλακτική λύση στο Facebook για σχεδιαστές

Behance
Το Behance είναι μια εξαιρετική κοινότητα για σχεδιαστές όπου οι άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τα δημιουργικά τους σχέδια και να ανακαλύψουν κάποια σπουδαία δουλειά. Μαζί με την κοινότητα, το Behance σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να σας αρέσουν οι άλλοι σχεδιαστές ή το έργο τους. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με άτομα για να συζητήσετε σχέδια.

Links Reblog:



NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us