Slide show

Πως μπορώ να κατασκευάσω μια ιστοσελίδα wordpress με το Astra + Elementor



Let's Make a Website in Under an Hour! Astra + Elementor

Μπορείς είτε να δημιουργήσεις απ ευθείας στο site του Wordpress το Blog σου, απλώς κάνοντας εγγραφή στο http://wordpress.com/ ή να αγοράσεις κάποιο Hosting πακέτο ώστε να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο server σου και να φιλοξενήσεις το blog σου εκεί.

Οδηγίες σχετικά μπορείς να βρεις στο forum του wordpress εδώ http://wordpress.org/support/ ή και εδώ http://el.forums.wordpress.com/ στην ελληνική έκδοση.

Αυτό που θα πρότεινα να προσέξεις γενικά, είναι να κρατάς και συ Backup του site σου, ασχέτως αν το κάνει και ο Hosting provider σου για σένα, καθώς και να κρατάς ενημερωμένη την εφαρμογή και τα plugins σου.


Οι τεχνολογίες και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει επίσης και οι συνήθειες των χρηστών όπως για παράδειγμα η χρήση των smartphone και των κοινωνικών δυκτίων (facebook, twitter κ.τ.λ) δεν πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις αλλαγές, ΑΝΤΙΘΕΤΑ να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελος της επιχείρησης σας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
istogrami      

NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us