Οι καθαρές διευθύνσεις URL (ή οι φιλικές προς τη μηχανή αναζήτησης URL διευθύνσεις URL) είναι ακριβώς αυτό - καθαρό, εύκολο στην ανάγνωση, απλό.
Δεν χρειάζεστε καθαρές διευθύνσεις URL στην αρχιτεκτονική του ιστότοπου, ώστε η Google να αράξει επιτυχώς έναν ιστότοπο ( επιβεβαιωμένη από την Google το 2008 ) , αν και χρησιμοποιούν τις καθαρές διευθύνσεις URL ως προεπιλογή αυτές τις μέρες και το έκαναν εδώ και χρόνια.
Είναι συχνά πιο χρήσιμο.
Υπάρχει τεράστια διαφορά στην Google όταν χρησιμοποιείτε καθαρές διευθύνσεις URL;
Όχι , από την εμπειρία μου είναι πάρα πολύ μια δεύτερη ή τρίτη τάξη επηρεάζει, ίσως ακόμη λιγότερο, αν χρησιμοποιηθεί από μόνη της . Ωστόσο - υπάρχει εμφανές όφελος από τη δημιουργία λέξεων-κλειδιών σε διευθύνσεις URL.
Το σκεπτικό είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια ώθηση στα SERP του Google, εάν οι διευθύνσεις URL σας είναι καθαρές - επειδή χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά στο πραγματικό όνομα σελίδας αντί για μια παράμετρο ή έναν αριθμό αναγνωριστικού περιόδου σύνδεσης (με την οποία συχνά η Google αγωνίζεται).
Πιστεύω ότι η Google θα μπορούσε να ανταμείψει τη σελίδα κάποιου είδους συνάφειας λόγω του πραγματικού ονόματος αρχείου / σελίδας. Βελτιστοποιώ σαν να το κάνουν.
Είναι σχεδόν αδύνατο να απομονώσουμε οποιονδήποτε παράγοντα κατάταξης με ένα βαθμό βεβαιότητας.
Όπου οποιοδήποτε όφελος είναι ελαφρώς ανιχνεύσιμο είναι όταν οι άνθρωποι (ας πούμε στα φόρουμ) συνδέουν τον ιστότοπό σας με τη διεύθυνση URL ως σύνδεσμο .
Τότε είναι δίκαιο να πείτε ότι κερδίζετε μια ώθηση επειδή οι λέξεις-κλειδιά βρίσκονται στον πραγματικό σύνδεσμο κειμένου στην τοποθεσία σας και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει, αλλά πάλι, αυτό εξαρτάται από την ποιότητα της σελίδας που συνδέεται με τον ιστότοπό σας. Δηλαδή, αν η Google την εμπιστεύεται και θα περάσει το Pagerank (!) Και το πλεονέκτημα κειμένου αγκύρωσης.
Και φυσικά, θα χρειαστείτε αξιόπιστο περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπό σας.
Μερικές φορές θα αφαιρέσω τις λέξεις stop από μια διεύθυνση URL και θα αφήσω τις σημαντικές λέξεις-κλειδιά ως τον τίτλο της σελίδας, επειδή πολλά forums σκίζουν μια διεύθυνση URL για να τα συντομεύσουν. Τα περισσότερα φόρουμ δεν θα ακολουθήσουν το 2017, για να είναι δίκαια, αλλά κάποιες παλιές συνήθειες πεθαίνουν σκληρά.
Μερικές φορές προτιμώ να βλέπω την ακριβή φράση που στοχεύω ως το όνομα της διεύθυνσης URL που ζητώ από την Google να κατατάξει.
Ρυθμίζω τις διευθύνσεις URL με τον ακόλουθο τρόπο.
Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι πιστεύεται ότι αν και το Googlebot μπορεί να ανιχνεύσει ιστότοπους με δυναμικές διευθύνσεις URL. Θεωρείται ότι από πολλούς webmasters υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να εγκαταλείψει εάν οι διευθύνσεις URL θεωρούνται μη σημαντικές και περιέχουν πολλές μεταβλητές και αναγνωριστικά περιόδου σύνδεσης (θεωρία).
Ως στάνταρ , χρησιμοποιώ καθαρές διευθύνσεις URL, όπου είναι δυνατόν, σε νέους ιστότοπους αυτές τις μέρες, και προσπαθήστε να κρατήσετε τις διευθύνσεις URL όσο το δυνατόν πιο απλές και να μην το μοιραστείτε.
Αυτός είναι ο στόχος μου σε όλες τις στιγμές που βελτιστοποιώ έναν ιστότοπο για να δουλεύω καλύτερα στο Google - απλότητα.
Η Google εξετάζει λέξεις-κλειδιά στη διεύθυνση URL ακόμη και σε κοκκώδες επίπεδο.
Η κατοχή μιας λέξης-κλειδιού στη διεύθυνση URL σας μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της κατάταξης του ιστότοπού σας και όχι - ενδεχομένως χρήσιμη για να επωφεληθείτε από τα ερωτήματα αναζήτησης μακρών ουρών - για να δείτε περισσότερα Το Google υπολογίζει μια λέξη-κλειδί στο URI (όνομα αρχείου) κατά την ταξινόμηση μιας σελίδας;
Απόλυτες ή σχετικές διευθύνσεις URL
Η συμβουλή μου είναι να τη διατηρήσετε σταθερή ό, τι αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε.
Προτιμώ απόλυτες διευθύνσεις URL. Αυτό είναι μόνο μια προτίμηση. Η Google θα ανιχνεύσει αν η τοπική ρύθμιση έχει αναπτυχθεί σωστά.
Σχετική σημαίνει μόνο σε σχέση με το έγγραφο που είναι ο σύνδεσμος.
Μετακινήστε τη σελίδα σε άλλο ιστότοπο και δεν θα λειτουργήσει.
Με απόλυτη διεύθυνση URL, θα λειτουργούσε.
Υποδιευθύνσεις ή αρχεία για δομή διευθύνσεων URL
Μερικές φορές χρησιμοποιώ υποφακέλους και μερικές φορές χρησιμοποιώ αρχεία. Δεν ήμουν σε θέση να αποφασίσω αν υπάρχει κάποιο πραγματικό όφελος (από την άποψη της ενίσχυσης της κατάταξης) στη χρήση είτε. Πολλά CMS αυτές τις μέρες χρησιμοποιούν υποφακέλους στη διαδρομή αρχείων τους, οπότε είμαι αρκετά βέβαιος ότι η Google μπορεί να ασχοληθεί και με τα δύο.
Προτίμησα αρχεία όπως το .html όταν κτίσα ένα νέο site από το μηδέν, καθώς ήταν το «τέλος της γραμμής» για τις μηχανές αναζήτησης, όπως το φαντάστηκα, και ένας υποφάκελος (ή κατάλογος) ήταν μια συλλογή από σελίδες.
Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να χρειαστεί περισσότερος για να πάρετε έναν υποφάκελο αξιόπιστο από το να λέτε ένα μεμονωμένο αρχείο και υποθέτω ότι αυτό με ωθεί να χρησιμοποιήσω αρχεία στις περισσότερες ιστοσελίδες που δημιούργησα (πίσω την ημέρα). Μόλις εμπιστευθούν οι υποφακέλοι, είναι 6 ή μισή ντουζίνα, ποια είναι η πραγματική διαφορά από την άποψη της κατάταξης στο Google - συνήθως, οι ταξινομήσεις στο Google καθορίζονται περισσότερο από το πόσο RELEVANT ή REPUTABLE μια σελίδα είναι σε ένα ερώτημα.
Στο παρελθόν, οι υποφακέλοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τα αρχεία (κατά την εμπειρία μου).
Οι υποφακέλοι μπορούν να εμπιστευθούν λιγότερο από άλλους υποφακέλους ή σελίδες στον ιστότοπό σας ή να αγνοηθούν εξ ολοκλήρου. Οι υποφακέλοι * μου φαινόταν * να διαρκούν λίγο περισσότερο από ό, τι για παράδειγμα, οι σελίδες HTML .
Οι άνθρωποι μιλούν για αξιόπιστους τομείς, αλλά δεν αναφέρουν (ή δεν πιστεύουν) ότι ορισμένα τμήματα του τομέα μπορούν να εμπιστευθούν λιγότερο . Η Google αντιμετωπίζει ορισμένους υποφακέλους ... διαφορετικά. Λοιπόν, τι στο παρελθόν - και να θυμόμαστε πώς το Google χρησιμοποιείται για να χειριστεί τα πράγματα έχει κάποια πλεονεκτήματα - ακόμη και το 2017.
Κάποιοι λένε ότι δεν υπερβαίνουν τα τέσσερα επίπεδα των φακέλων στη διαδρομή του αρχείου σας. Δεν έχω βιώσει πάρα πολλά ζητήματα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε.
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ - Νομίζω ότι το 2017 είναι ακόμα λιγότερο ανησυχητικό. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά στοιχεία για έλεγχο.
Ποια είναι η καλύτερη για το Google; PHP, HTML ή ASP;
Η Google δεν ενδιαφέρεται. Εφόσον καθίσταται συμβατό με το πρόγραμμα περιήγησης, φαίνεται ότι η Google μπορεί να το διαβάσει αυτές τις μέρες.
Προτιμώ την PHP αυτές τις μέρες ακόμα και με επίπεδη έγγραφα, καθώς είναι ευκολότερο να προσθέσετε κώδικα πλευράς διακομιστή σε αυτό το έγγραφο αν θέλω να προσθέσω κάποια λειτουργία στη σελίδα.
Το W3C Valid HTML / CSS Help Rank;
Πάνω από ένα βίντεο Google που επιβεβαιώνει αυτή τη συμβουλή που μοιράστηκα για πρώτη φορά το 2008.
Η Google κατατάσσει μια σελίδα υψηλότερη λόγω έγκυρου κώδικα; Η σύντομη απάντηση είναι όχι, αν και το έχω δοκιμάσει σε μια δοκιμή μικρής κλίμακας με διαφορετικά αποτελέσματα.
Η Google δεν ενδιαφέρεται εάν η σελίδα σας είναι έγκυρη HTML και έγκυρο CSS. Αυτό είναι σαφές - ελέγξτε τα κορυφαία δέκα αποτελέσματα στην Google και πιθανότατα θα δείτε ότι τα περισσότερα περιέχουν μη έγκυρο κώδικα HTML ή CSS. Αγαπώ τη δημιουργία προσβάσιμων ιστότοπων, αλλά είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστείτε όταν έχετε πολλούς συγγραφείς ή προγραμματιστές σε έναν ιστότοπο.
Εάν ο ιστότοπός σας έχει σχεδιαστεί τόσο άσχημα και έχει πολύ άκυρο κώδικα, ακόμη και το Google και τα προγράμματα περιήγησης δεν μπορούν να το διαβάσουν, τότε έχετε κάποιο πρόβλημα.
Όπου είναι δυνατόν, αν θέσετε σε λειτουργία ένα νέο δικτυακό τόπο, ζητήστε τουλάχιστον μια ελάχιστη συμμόρφωση σχετικά με την προσβασιμότητα στο διαδίκτυο σε έναν ιστότοπο (υπάρχουν τρία επίπεδα προτεραιότητας για να τα συναντήσετε) και στοχεύστε στην έγκυρη HTML και CSS. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο νόμος σε ορισμένες χώρες, αν και δεν θα το γνωρίζετε, και να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια δουλειά για να διατηρήσετε την αξιολόγησή σας.
Τα έγκυρα HTML και CSS είναι ένας πυλώνας βελτιστοποίησης ιστοσελίδων βέλτιστης πρακτικής, όχι αυστηρά μέρος της επαγγελματικής βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Είναι μια μορφή βελτιστοποίησης που η Google δεν θα σας τιμωρήσει.
Προσθήκη - Συνήθως εξακολουθώ να προσπαθώ να ακολουθήσω τις συστάσεις του W3C που συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία των χρηστών.
"Σύνδεσμοι υπερκειμένου. Χρησιμοποιήστε κείμενο που έχει νόημα όταν διαβάζεται εκτός πλαισίου. W3C Top Ten Συμβουλές Προσβασιμότητας"
Σημεία εσωτερικών συνδέσεων σε σχετικές σελίδες
Θα συνδεθούν με τις σχετικές εσωτερικές σελίδες στο site μου, όταν είναι απαραίτητο.
Θα σιλό κάθε σχετικότητα ή εμπιστοσύνη κυρίως μέσω των συνδέσεων στο περιεχόμενο κειμένου και δευτερεύοντα συστήματα μενού και μεταξύ των σελίδων που είναι σχετικές στο πλαίσιο το ένα στο άλλο.
Δεν ανησυχώ πλέον για τις τέλειες τεχνικές σιλοποίησης και μην ανησυχείτε μήπως θα έπρεπε να συνδεθώ με μια κατηγορία από την άλλη, καθώς νομίζω ότι η «ώθηση» που πολλοί διακηρύσσουν είναι ελάχιστη στο μέγεθος των περιοχών που διαχειρίζομαι συνήθως.
Δεν ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική του τόπου, όπως έκανα .... Αλλά πάντα διασφαλίζω ότι οι σελίδες μου που θέλω να αναπροσαρμόζονται είναι όλες διαθέσιμες από μια ανίχνευση από την αρχική σελίδα - και εξακολουθώ να τονίζω τις σημαντικές σελίδες συνδέοντάς τους με αυτές, όπου είναι απαραίτητο. Πάντα στοχεύω να αποκτήσω το πιο σημαντικό κείμενο αγκύρωσης ακριβούς αντιστοίχισης που δείχνει στη σελίδα από εσωτερικούς συνδέσμους - αλλά αποφεύγω την κατάχρηση εσωτερικών στοιχείων και την αποφυγή επακριβώς χειριστικών εσωτερικών συνδέσεων που δεν είναι γραμματικά σωστές, για παράδειγμα ..
Δεν υπάρχει καθόλου μέθοδος που βρίσκω για κάθε ιστότοπο, εκτός από τη σύνδεση με σχετικές εσωτερικές σελίδες συχνά χωρίς να το παρακάνετε και όπου χρειάζεται.
Τι είναι οι Σύνδεσμοι ιστότοπου SERP;
Όταν η Google ξέρει αρκετά για το ιστορικό ή τις σχέσεις ενός δικτυακού τόπου (ή μιας ιστοσελίδας), θα εμφανίζει μερικές φορές τα λεγόμενα συνδέσμους ιστότοπου (ή συνδέσμους μεγάλων ιστότοπων) κάτω από τη διεύθυνση URL του συγκεκριμένου ιστότοπου.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα βελτιωμένο απόσπασμα αναζήτησης στα SERP.
Αυτό συνήθως ενεργοποιείται όταν η Google είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για τον ιστότοπο που αναζητάτε, βάσει των όρων αναζήτησης που χρησιμοποιήσατε.
Οι σύνδεσμοι ιστότοπου προορίζονται συνήθως για ερωτήματα πλοήγησης με βαρύ μεροληψία μάρκας, όνομα εμπορικού σήματος ή όνομα εταιρείας, για παράδειγμα, ή τη διεύθυνση ιστότοπου.
Παρακολούθησα την εξέλιξη των συνδέσμων ιστότοπων Google σε οργανικές καταχωρίσεις με την πάροδο των ετών και συλλέγονται με βάση διάφορους παράγοντες.
Πώς να αποκτήσετε συνδέσμους ιστότοπου Google;
Οι σελίδες που εμφανίζονται στους συνδέσμους ιστότοπων είναι συχνά δημοφιλείς σελίδες στον ιστότοπό σας, όσον αφορά εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνδέσμους ή εμπειρία χρήστη ή ακόμα και πρόσφατες δημοσιεύσεις που ενδέχεται να έχουν δημοσιευτεί στο ιστολόγιό σας.
Το Google αρέσει να φαίνεται ότι αναμιγνύεται πολύ, ίσως να προσφέρει κάποια ποικιλία και πιθανόν να υπονομεύσει τα αποτελέσματα για να ελαχιστοποιήσει ή να αποθαρρύνει τη χειραγώγηση.
Μερικές φορές επιστρέφει σελίδες που με αφήνουν να ξύνω το κεφάλι μου για το γιατί εμφανίζεται η συγκεκριμένη σελίδα από την Google.
Αν δεν έχετε συνδέσεις ιστότοπου, έχετε λίγη υπομονή και εστιάζετε σε άλλους τομείς του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, όπως την προσθήκη περισσότερου περιεχομένου, την προβολή κάποιου PR ή κοινωνικής δραστηριότητας στον ιστότοπο.
Η Google θα σας δώσει συνδέσεις ιστότοπου με ορισμένους όρους. Μόλις η Google είναι βέβαιη ότι ο ιστότοπός σας είναι ο προορισμός που επιθυμούν οι χρήστες.
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εβδομάδα ή μήνες, αλλά όσο πιο δημοφιλής είναι ο ιστότοπος, τόσο πιο πιθανό το Google θα φτάσει γρήγορα.
Οι σύνδεσμοι ιστότοπου δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν, αν και μπορείτε να ελέγξετε σε κάποιο βαθμό τις σελίδες που έχουν επιλεγεί ως σύνδεσμοι ιστότοπου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στην Κονσόλα αναζήτησης AKA του Google Webmaster Tools.
Σύνδεση σε σχετικούς ιστότοπους
Όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, συνήθως συνδέω άλλες σελίδες που σχετίζονται με την ποιότητα σε άλλους ιστότοπους, όπου αυτό είναι δυνατόν και όπου ένας άνθρωπος θα το βρει πολύτιμο.
Δεν συνδέω με άλλους ιστότοπους από την αρχική σελίδα . Θέλω να μοιραστεί η Pagerank της αρχικής σελίδας μόνο με τις εσωτερικές μου σελίδες. Δεν μου αρέσουν οι άλλοι ιστότοποι από τις σελίδες της κατηγορίας είτε για τον ίδιο λόγο.
Συνδέω με άλλους ιστότοπους (έναν βαθύ σύνδεσμο όπου είναι δυνατόν) από μεμονωμένες σελίδες και το κάνω συχνά, συνήθως. Δεν ανησυχώ για την ισότητα συνδέσεων ή την διαρροή PR επειδή το ελέγχω σε επίπεδο σελίδας-σελίδας.
Αυτό λειτουργεί για μένα, μου επιτρέπει να μοιραστώ το μετοχικό κεφάλαιο που έχω με άλλους ιστότοπους ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζω ότι δεν θα είναι εις βάρος των σελίδων στον τομέα μου. Μπορεί μάλιστα να με βοηθήσει να γίνω "γειτονιά" σχετικών τοποθεσιών , ειδικά όταν μερικοί από αυτούς αρχίζουν να συνδέονται πίσω στην περιοχή μου.
Η σύνδεση με άλλους ιστότοπους, ειδικά με τη χρήση ενός ιστολογίου, βοηθά επίσης να ενημερώσετε άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας ότι η σελίδα σας είναι "εδώ". Δοκίμασέ το.
Δεν κάνω κατάχρηση κειμένου αγκυροβόλησης, αλλά θα είμαι διακριτικός και συνήθως προσπαθώ να συνδεθώ σε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που αυτοί οι μπλόγκερ / ιδιοκτήτες ιστοτόπων θα εκτιμούσαν.
Το πρόσφατα διαδεδομένο έγγραφο σχετικά με τις Οδηγίες ποιότητας αναφέρει σαφώς στους διαδικτυακούς αναθεωρητές να προσδιορίσουν πόσο χρήσιμες ή χρήσιμες είναι οι επιλογές σας για συμπληρωματική πλοήγηση - είτε συνδέεστε με άλλες εσωτερικές σελίδες ή σελίδες σε άλλους ιστότοπους.
Οι σπασμένοι σύνδεσμοι είναι ένα απόβλητο της δύναμης του συνδέσμου
Η πιο απλή συμβουλή που διάβασα ποτέ για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου / βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας ήταν πριν από χρόνια και εξακολουθεί να είναι χρήσιμη σήμερα:
"Βεβαιωθείτε ότι όλες οι σελίδες σας συνδέονται με τουλάχιστον ένα άλλο στον ιστότοπό σας"
Αυτή η συμβουλή είναι ακόμα υγιής σήμερα και η πιο σημαντική συμβουλή εκεί έξω κατά τη γνώμη μου.
Ελέγξτε τις σελίδες σας για σπασμένους συνδέσμους . Σοβαρά, οι σπασμένοι σύνδεσμοι είναι σπατάλη δύναμης σύνδεσης και θα μπορούσαν να βλάψουν τον ιστότοπό σας, δραστικά σε ορισμένες περιπτώσεις.
Η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης που βασίζεται σε συνδέσμους - αν οι σύνδεσμοι σας είναι σπασμένοι και ο ιστότοπός σας είναι γεμάτος από 404, ενδέχεται να μην βρίσκεστε σε αγώνες.
Εδώ είναι η δεύτερη καλύτερη συμβουλή, κατά τη γνώμη μου, βλέποντας δεδομένου ότι πρόκειται απλά για να μιλήσουμε για την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας?
"Συνδέστε συχνά τις εσωτερικές σας σελίδες με σημαντικές σελίδες, με διαφορετικό κείμενο αγκύρωσης στην πλοήγηση και στο περιεχόμενο κειμένου σελίδας"
Ειδικά αν δεν έχετε πολλά Pagerank.
Μήπως μόνο η πρώτη σύνδεση Count στο Google;
Ο δεύτερος σύνδεσμος κειμένου άγκυρας σε μια σελίδα μετρά;
Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις στην κοινότητα των webmasters είναι ότι προσπαθούμε να προσδιορίσουμε ποιοι σύνδεσμοι θεωρούμε Google ως συνδέσμους σε σελίδες στον ιστότοπό σας. Κάποιοι λένε ότι ο σύνδεσμος που βρίσκει ο Google υψηλότερος στον κώδικα είναι ο σύνδεσμος που θα μετράει η Google αν υπάρχουν δύο συνδέσεις σε μια σελίδα που πηγαίνει στην ίδια σελίδα.
Δοκίμασα αυτό (πριν από λίγο καιρό) με το post Η Google μετρά τον πρώτο εσωτερικό σύνδεσμο .
Για παράδειγμα (και μιλάω εσωτερικά εδώ - αν πήρατε μια σελίδα και έβαλα δύο συνδέσμους σε αυτήν, και οι δύο πηγαίνουν στην ίδια σελίδα) (OK - δεν είναι επιστημονικά, αλλά πρέπει να πάρετε την ιδέα).
Η Google θα μετρήσει μόνο τον πρώτο σύνδεσμο; Ή θα διαβάσει το κείμενο άγκυρας των δύο συνδέσμων και θα δώσει στη σελίδα μου το πλεονέκτημα του κειμένου και στους δύο συνδέσμους, ειδικά αν το κείμενο της άγκυρας είναι διαφορετικό και στους δύο συνδέσμους; Θα αγνοήσει η Google τη δεύτερη σύνδεση;
Αυτό που είναι ενδιαφέρον για μένα είναι ότι γνωρίζοντας αυτό σας αφήνει μια ερώτηση. Εάν στη συστοιχία πλοήγησης στις σελίδες σας έχουν συνδεθεί οι κύριες σελίδες, ίσως οι σύνδεσμοι στο περιεχόμενο αγνοούνται ή, τουλάχιστον, δεν αποτιμώνται.
Νομίζω ότι οι συνδέσεις στο κείμενο του σώματος είναι ανεκτίμητες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι τοποθετείτε την πλοήγηση κάτω από το αντίγραφο για να πάρετε ένα ευρύ και ποικίλο εσωτερικό έγγραφο αγκύρωσης σε μια σελίδα;
Ισως.
Όπως είπα, πιστεύω ότι αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνομιλίες στην κοινότητα αυτή τη στιγμή και ίσως το Google εργάζεται διαφορετικά με εσωτερικούς δεσμούς σε αντίθεση με εξωτερικούς. Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.
Νομίζω πολύ πιθανόν ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάξει μέρα με τη μέρα, αν η Google πιέσει ένα κουμπί, αλλά βελτιστοποιώ έναν ιστότοπο που σκέφτεται ότι θα μετράει μόνο ο πρώτος σύνδεσμος σε μια σελίδα - με βάση αυτό που παρακολουθώ αν και το δοκιμάζω αυτό - και στην πραγματικότητα, Συνδέστε μία φορά από σελίδα σε σελίδα σε τοποθεσίες πελάτη, εκτός αν είναι χρήσιμη για τους επισκέπτες.
Διπλή Ποινή Περιεχομένου
Οι υπεύθυνοι Webmasters συχνά μπερδεύονται για να τιμωρηθούν για το διπλό περιεχόμενο, το οποίο αποτελεί φυσικό μέρος του τοπίου του διαδικτύου, ειδικά σε μια εποχή που η Google ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ΠΕΙΡΑΙΑ διπλού περιεχομένου.
Η πραγματικότητα το 2017 είναι ότι εάν η Google ταξινομεί το διπλότυπό σας ως περιεχόμενο THIN, τότε έχετε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που παραβιάζει τις συστάσεις της Google σχετικά με την απόδοση ιστότοπου και αυτή η «παραβίαση» θα πρέπει να «καθαριστεί».
'Το διπλότυπο περιεχόμενο αναφέρεται γενικά σε ουσιαστικά τμήματα περιεχομένου εντός ή σε τομείς που είτε ταιριάζουν πλήρως με άλλο περιεχόμενο είτε είναι αισθητά παρόμοια. Κυρίως, αυτό δεν είναι παραπλανητικό στην καταγωγή ... .."
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι αν το 2017, ως webmaster, αναδημοσιεύσετε αναρτήσεις, δελτία τύπου, ειδήσεις ή περιγραφές προϊόντων που βρίσκονται σε άλλους ιστότοπους, τότε οι σελίδες σας σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν έλξη στα SERP της Google Σελίδες αποτελεσμάτων).
Η Google δεν συμπαθεί τη χρήση της λέξης «ποινή», αλλά αν ολόκληρος ο ιστότοπός σας αποτελείται αποκλειστικά από αναδημοσίευτο περιεχόμενο - η Google δεν θέλει να την κατατάξει.
Εάν έχετε μια στρατηγική πολλαπλών τοποθεσιών που πωλεί τα ίδια προϊόντα - πιθανότατα θα κάνναβετε την κυκλοφορία σας μακροπρόθεσμα, αντί να κυριαρχήσετε σε μια εξειδικευμένη θέση, όπως κάνατε να μπορείτε να κάνετε.
Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο η μηχανή αναζήτησης ασχολείται με το διπλό περιεχόμενο που βρίσκεται σε άλλους ιστότοπους - και την εμπειρία που επιδιώκει να προσφέρει η Google στους χρήστες της - και στους ανταγωνιστές της.
Μπερδέψτε με το διπλό περιεχόμενο σε έναν ιστότοπο και μπορεί να μοιάζει με ποινή Google, καθώς το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σημαντικές σελίδες που κατά την ταξινόμηση δεν μπορούν να ταξινομηθούν ξανά - και το νέο περιεχόμενο ίσως να μην ανιχνεύεται όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ο ιστότοπός σας μπορεί να πάρει ακόμη και μια «χειρωνακτική ενέργεια» για το λεπτό περιεχόμενο. Το χειρότερο σενάριο της ιστοσελίδας σας έχει πληγεί από τον αλγόριθμο GOOGLE PANDA.
Ένας καλός κανόνας είναι: D o ΔΕΝ αναμένετε να κατατάσσεστε ψηλά στο Google με περιεχόμενο που βρίσκεται σε άλλους, πιο αξιόπιστους ιστότοπουςκαι μην περιμένετε να ταξινομήσετε καθόλου, αν όλα αυτά που χρησιμοποιείτε δημιουργούνται αυτόματα σε σελίδες χωρίς "προσθήκη αξίας".
Συμβουλή: Μην επαναλαμβάνετε το κείμενο, ακόμα και το δικό σας, σε πάρα πολλές σελίδες στον ιστότοπό σας.
Περισσότερα ανάγνωση:
Πώς αποκτάτε διπλό ή εσοχή στις καταχωρίσεις SERP του Google; Πώς αποκτάτε δύο καταχωρίσεις από τον ίδιο ιστότοπο στα πρώτα δέκα αποτελέσματα στο Google αντί για ένα (σε κανονική προβολή με 10 αποτελέσματα).
Σε γενικές γραμμές, αυτό σημαίνει ότι έχετε τουλάχιστον δύο σελίδες με αρκετό link equity για να φτάσετε στα δέκα πρώτα αποτελέσματα - δύο σελίδες πολύ σχετικές με τον όρο αναζήτησης. Ωστόσο, το 2017 θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι της Google που δοκιμάζει διαφορετικά σύνολα αποτελεσμάτων, για παράδειγμα συγχωνεύοντας δύο ευρετήρια όπου ένας ιστότοπος κατατάσσεται διαφορετικά και στους δύο.
Μπορείτε να το επιτύχετε με σχετικές σελίδες, καλή εσωτερική δομή και φυσικά συνδέσμους από άλλους ιστοτόπους. Είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί σε λιγότερο ανταγωνιστικές κατακόρυφες, αλλά στο τέλος είναι κάτω σε πολλές περιπτώσεις στην εξουσία τομέα και υψηλή συνάφεια για μια συγκεκριμένη keyphrase.
Ανακατεύθυνση εκτός WWW στο WWW
Ο ιστότοπός σας έχει πιθανώς προβλήματα κανονικοποίησης (ειδικά αν έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου) και μπορεί να ξεκινήσει σε επίπεδο τομέα.
Με απλά λόγια, https://www.hobo-web.co.uk/ μπορεί να αντιμετωπιστεί από την Google ως μια διαφορετική διεύθυνση URL από http://hobo-web.co.uk/ ακόμα κι αν είναι η ίδια σελίδα, και μπορεί να πάρει Ακόμη πιο περίπλοκη.
Η σκέψη του REAL Pagerank μπορεί να αραιωθεί αν η Google μπερδευτεί για τις διευθύνσεις URL και μιλάει απλώς ότι δεν θέλετε αυτό το PR να αραιωθεί (θεωρητικά).
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, ανακατευθύνουν μη-www σε www (ή αντίστροφα) αν ο ιστότοπος βρίσκεται σε διακομιστή Linux / Apache (στο αρχείο htaccess
Το 2017 - αυτό πρέπει να έχει καλές πρακτικές.
Το διατηρεί απλό κατά τη βελτιστοποίηση για το Google. Πρέπει να σημειωθεί. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αναμειγνύονται οι δύο τύποι www / non-www στο site όταν συνδέετε τις εσωτερικές σελίδες σας !
Σημείωση το 2017 Η Google σας ρωτάει τον τομέα που προτιμάτε να ορίσετε ως κανονικό τομέα σας στα Εργαλεία για Webmasters Google.
Οι ανακατευθύνσεις 301 είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΛΕΥΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ
Αντί να πείτε στο Google, μέσω μιας εντολής 404 ή κάποιας άλλης εντολής, ότι αυτή η σελίδα δεν είναι πλέον εδώ, σκεφτείτε μόνιμα την ανακατεύθυνση μιας σελίδας σε μια σχετικά παρόμοια σελίδα, για να συγκεντρώσετε κάθε ισοτιμία σύνδεσης που μπορεί να έχει η σελίδα.
Ο γενικός κανόνας μου είναι να διασφαλίσω ότι οι πληροφορίες (και οι λέξεις-κλειδιά) περιέχονται στη νέα σελίδα - παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ήδη τη δύναμη της ανακατεύθυνσης 301 και πώς μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να τροφοδοτήσετε ακόμη και εντελώς άσχετες σελίδες στην κορυφή της Google για κάποιο χρονικό διάστημα - μερικές φορές πολύ καιρό.
Το Google φαίνεται να σκέφτεται ότι οι ανακατευθύνσεις του διακομιστή είναι εντάξει - γι 'αυτό το χρησιμοποιώ.
Μπορείτε να αλλάξετε την εστίαση μιας ανακατεύθυνσης, αλλά αυτό είναι λίγο μαύρο καπέλο για μένα και μπορεί να κακοποιηθεί - δεν μιλάω γι 'αυτά τα πράγματα σε αυτό το blog. Αλλά αξίζει να γνωρίζετε - πρέπει να διατηρήσετε αυτές τις ανακατευθύνσεις στη θέση σας στο αρχείο htaccess.
Επαναπροσανατολισμός πολλών παλαιών σελίδων σε μια νέα σελίδα - λειτουργεί για μένα, εάν οι πληροφορίες υπάρχουν στη νέα σελίδα που ταξινόμησε την παλιά σελίδα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Αυτή η τακτική έχει βαριά ανεπιθύμητη αλληλογραφία το 2017. Προσέξτε με τις ανακατευθύνσεις. Νομίζω ότι έχω δει ποινές που μεταφέρονται μέσω των 301. Επίσης, δεν θα έπαιζα τυφλά την αρχική σας σελίδα. Θα ήμουν επίσης προσεκτικός να ανακατευθύνει πολλές συνδέσεις χαμηλής ποιότητας σε μια διεύθυνση URL. Εάν χρειάζεστε μια σελίδα για να ανακατευθύνετε παλιές διευθύνσεις URL, εξετάστε το χάρτη ιστότοπου ή τη σελίδα επαφών σας. Ελέγξτε τυχόν σελίδες με ανασύνδεσμους ΠΡΙΝ τους ανακατευθύνετε σε μια σημαντική σελίδα.
Βλέπω ότι το CANONICALS λειτουργεί το ίδιο με το 301 το 2017 - αν και φαίνεται ότι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να έχουν αντίκτυπο.
Συμβουλή - μια καλή τακτική αυτή τη στιγμή είναι να ΣΥΝΟΛΙΣΕΤΕ τα παλιά, λεπτά άρθρα με χαμηλή απόδοση τα οποία αγνοεί το Google, σε μεγαλύτερα, καλύτερα ποιοτικά άρθρα .
Συνήθως 301 όλες τις σελίδες σε μία μόνο πηγή για να εδραιώσω το μετοχικό κεφάλαιο και το μετοχικό κεφάλαιο περιεχομένου. Εφόσον η πρόθεση είναι να εξυπηρετήσει τους χρήστες και να δημιουργήσει κάτι πιο ενημερωμένο - το Google είναι εντάξει με αυτό.
Το Canonical Element Link είναι ο καλύτερος φίλος σας
Όταν πρόκειται για το Google SEO, το rel = canonical link στοιχείο έχει γίνει * ΠΟΛΥ * ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κατά τη διάρκεια των ετών και ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Αυτό το στοιχείο χρησιμοποιείται από την Google, Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης για να τους βοηθήσει να καθορίσετε τη σελίδα που θέλετε να κατατάξουν από δύο αντίτυπα και κοντά σελίδες διπλούν βρίσκεται στην ιστοσελίδα σας, ή σε άλλες σελίδες στο διαδίκτυο.
Στο παραπάνω βίντεο, ο Matt Cutts από την Google μοιράζεται συμβουλές σχετικά με τη νέα ετικέτα rel = "canonical" (ακριβέστερα - το κανονικό στοιχείο σύνδεσης ) που υποστηρίζουν οι 3 κορυφαίες μηχανές αναζήτησης.
Η Google, η Yahoo !, και η Microsoft συμφώνησαν να συνεργαστούν μαζί σε ένα
"Κοινή προσπάθεια για τη μείωση του διπλού περιεχομένου για μεγαλύτερους, πιο σύνθετους ιστότοπους και το αποτέλεσμα είναι το νέο Canonical Tag".
Παράδειγμα Canonical Tag από το ιστολόγιο του Google Webmaster Central:
Η διαδικασία είναι απλή. Μπορείτε να βάλετε αυτήν την ετικέτα σύνδεσης στην επικεφαλίδα των διευθύνσεων URL διπλότυπου περιεχομένου αν νομίζετε ότι τη χρειάζεστε.
Προσθέτω ένα αυτοαναφερόμενο κανονικό στοιχείο σύνδεσης ως πρότυπο αυτές τις μέρες - σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ιστοσελίδα.
Είναι rel = "canonical" μια υπόδειξη ή μια οδηγία;
Είναι μια υπόδειξη που τιμούμε έντονα. Θα λάβουμε υπόψη την προτίμησή σας, σε συνδυασμό με άλλα σήματα, κατά τον υπολογισμό της πιο συναφούς σελίδας που θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια σχετική διαδρομή για να καθορίσω το κανονικό, όπως <link rel = "canonical" href = "product.php? Item = swedish-fish" />;
Ναι, οι σχετικές διαδρομές αναγνωρίζονται όπως αναμένεται με την ετικέτα <link> . Επίσης, εάν συμπεριλάβετε μια σύνδεση <base> στο έγγραφό σας, οι σχετικές διαδρομές θα επιλυθούν σύμφωνα με τη βασική διεύθυνση URL.
Είναι εντάξει αν το κανονικό δεν είναι ακριβές αντίγραφο του περιεχομένου;
Επιτρέπουμε μικρές διαφορές, π.χ. στη σειρά ταξινόμησης ενός πίνακα προϊόντων. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις κανονικές και τις διπλές σελίδες σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, επομένως ενδέχεται να βλέπουμε περιστασιακά διαφορετικές εκδόσεις του περιεχομένου σας. Όλα αυτά είναι εντάξει μαζί μας.
Τι γίνεται αν το rel = "canonical" επιστρέφει ένα 404;
Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε ευρετήριο στο περιεχόμενό σας και να χρησιμοποιούμε ένα ευρετικό για να βρούμε ένα κανονικό, αλλά συνιστούμε να ορίσετε τις υπάρχουσες διευθύνσεις URL ως κανονικές.
Τι γίνεται αν το rel = "canonical" δεν έχει ακόμη ευρετηριαστεί;
Όπως όλα τα δημόσια περιεχόμενα στον ιστό, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και να ανιχνεύσουμε γρήγορα μια καθορισμένη κανονική διεύθυνση URL. Μόλις το αναπροσαρμόσουμε, θα επανεξετάσουμε αμέσως το rel = "κανονικό" υπαινιγμό.
Μπορεί rel = "κανονική" να είναι μια ανακατεύθυνση;
Ναι, μπορείτε να καθορίσετε μια διεύθυνση URL που ανακατευθύνει ως κανονική διεύθυνση URL. Στη συνέχεια, η Google θα επεξεργαστεί την ανακατεύθυνση ως συνήθως και θα προσπαθήσει να την αναδείξει.
Τι γίνεται αν έχω αντιφατικές rel = "κανονικές" ονομασίες;
Ο αλγόριθμός μας είναι επιεικής: μπορούμε να ακολουθήσουμε τις κανονικές αλυσίδες, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ενημερώσετε τους συνδέσμους για να υποδείξετε μια ενιαία κανονική σελίδα για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα κανονικοποίησης.
Μπορεί αυτή η ετικέτα σύνδεσης να χρησιμοποιηθεί για να προτείνει μια κανονική διεύθυνση URL σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα;
** Ενημέρωση στις 12/17/2009: Η απάντηση είναι ναι! Υποστηρίζουμε τώρα ένα cross-domain rel = "κανονικό" στοιχείο σύνδεσης. **
Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://googlewebmastercentral.blogspot.co.uk/2009/02/specify-your-canonical.html
Χρειάζομαι ένα XML Sitemap XML για την ιστοσελίδα μου;
Τι είναι ένας χάρτης ιστοτόπου XML και χρειάζομαι ένα για SEO το site μου για το Google;
"(Το πρωτόκολλο XML Sitemap) έχει ευρεία υιοθέτηση, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης από την Google, το Yahoo !, και τη Microsoft"
Όχι. τεχνικά ΔΕΝ χρειάζεστε έναν Χάρτη ιστοτόπου XML για τη βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου για την Google, εάν διαθέτετε ένα λογικό σύστημα πλοήγησης το οποίο η Google μπορεί να ανιχνεύσει και να ευρετηριάσει εύκολα.
Πάντως - το 2017 - θα πρέπει να έχετε ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου το οποίο θα παράγει ένα ως βέλτιστη πρακτική - και θα πρέπει να υποβάλετε αυτόν το χάρτη ιστότοπου στο Google στα Εργαλεία για Webmasters Google. Και πάλι - βέλτιστη πρακτική.
Το Google έχει πει πολύ πρόσφατα ότι οι XML και RSS είναι ακόμα μια πολύ χρήσιμη μέθοδος ανεύρεσης για να διαλέξουν το πρόσφατα ενημερωμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.
Ένας χάρτης ιστοτόπου XML είναι ένα αρχείο στον διακομιστή σας με το οποίο μπορείτε να βοηθήσετε την Google να ανιχνεύσει και να ευρετηριάσει όλες τις σελίδες στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι προφανώς χρήσιμο για πολύ μεγάλους ιστότοπους που δημοσιεύουν συχνά νέο περιεχόμενο ή ενημερώνουν τακτικά το περιεχόμενο.
Οι ιστοσελίδες σας θα εξακολουθήσουν να εισέρχονται στα αποτελέσματα αναζήτησης χωρίς έναν χάρτη ιστότοπου XML αν η Google μπορεί να τα βρει αν ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας εάν:
Θυμηθείτε - η Google χρειάζεται συνδέσμους για να βρει όλες τις σελίδες στον ιστότοπό σας και συνδέσεις που επεκτείνουν το Pagerank, οι οποίες βοηθούν τις σελίδες να κατατάσσονται - οπότε ένας χάρτης ιστοτόπου XML δεν υποκαθιστά μια μεγάλη αρχιτεκτονική ιστοτόπων.
"Οι χάρτες ιστοτόπων είναι ένας εύκολος τρόπος για τους υπεύθυνους webmasters να ενημερώνουν τις μηχανές αναζήτησης σχετικά με τις σελίδες στους ιστότοπούς τους που είναι διαθέσιμες για ανίχνευση. Στην απλούστερη μορφή του, ένα Sitemap είναι ένα αρχείο XML που απαριθμεί URLs για μια περιοχή μαζί με πρόσθετα μεταδεδομένα για κάθε URL (όταν ενημερώθηκε τελευταία, πόσο συχνά συνήθως αλλάζει, και πόσο σημαντικό είναι, σε σχέση με άλλες διευθύνσεις URL στην ιστοσελίδα), Ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να ανιχνεύσουν πιο έξυπνα τον ιστότοπο."
Τα περισσότερα μοντέρνα CMS δημιουργούν αυτόματα χάρτες ιστότοπων XML και η Google σας ζητά να υποβάλετε έναν χάρτη ιστότοπου στα εργαλεία για webmastersκαι έχω κάνει αυτές τις μέρες.
Προτιμώ να ορίσω με μη αυτόματο τρόπο τις σημαντικές σελίδες μου με συνδέσμους και βάθος περιεχομένου, αλλά ένας χάρτης ιστοτόπου XML αποτελεί μια βέλτιστη πρακτική το 2017 για τους περισσότερους ιστότοπους.
Rich Snippets
Τα εμπλουτισμένα αποκόμματα και η σκιαγράφηση του σχήματος μπορεί να είναι εκφοβιστικά αν είστε νέοι σε αυτά - αλλά σημαντικά δεδομένα σχετικά με την επιχείρησή σας μπορούν στην πραγματικότητα να προστεθούν απλά στον ιστότοπό σας με λογική βελτιστοποίηση του υποσέλιδου του ιστότοπού σας.
Αυτό είναι εύκολο να εφαρμοστεί.
Ένα βελτιστοποιημένο υποσέλιδο ιστότοπου μπορεί να συμμορφώνεται με το νόμο, μπορεί να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα τον ιστότοπό σας και να βοηθήσουν στην χρηστικότητα και να βελτιώσουν τις μετατροπές.
Η κατάλληλη βελτιστοποίηση του υποσέλιδου του ιστότοπού σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε το απόσπασμά σας αναζήτησης στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google:
Αν είστε επιχειρηματίας στο Ηνωμένο Βασίλειο - ο ιστότοπός σας πρέπει να πληροί τις νομικές απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για να συμμορφωθεί με τον UK Companies Act 2007 . Είναι εύκολο να ενσωματώσετε αυτές τις απαιτούμενες πληροφορίες στο υποσέλιδο σας.
"Οι εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να περιλαμβάνουν ορισμένες ρυθμιστικές πληροφορίες στους ιστότοπούς τους και στα υποσέλιδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ...... ή θα παραβιάζουν τον νόμο περί εταιρειών και θα επιβάλλουν πρόστιμο . ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ"
Εδώ πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον ιστότοπο και τα υποσέλιδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να συμμορφώνεται με τον νόμο περί εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου (με τις πληροφορίες με έντονους χαρακτήρες ).
------------
------------
Οι παραπάνω πληροφορίες δεν χρειάζεται να εμφανίζονται σε κάθε σελίδα, περισσότερο σε μια σελίδα που είναι προσιτή. Εντούτοις - με τις ιστοσελίδες αξιολόγησης της Google Quality Raters για την ποιότητα βάσει της εμπειρογνωμοσύνης, της εξουσιοδότησης και της εμπιστοσύνης (δείτε την πρόσφατη δημοσίευση υψηλής ποιότητας τοποθεσίας ιστότοπων ) - ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σήμα που μπορείτε να στείλετε σε έναν αλγόριθμο ή τα μάτια του αναθεωρητή ότι είστε νόμιμη επιχείρηση Μια λογική κίνηση αυτή τη στιγμή (αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, φυσικά).
Σημείωση: Εάν η επιχείρηση είναι μέλος επαγγελματικής ή επαγγελματικής ένωσης, θα πρέπει να παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιότητα μέλους, συμπεριλαμβανομένου αριθμού εγγραφής. Εξετάστε επίσης τους κανονισμούς πώλησης εξ αποστάσεως που περιέχουν άλλες απαιτήσεις πληροφόρησης για τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις που πωλούν στους καταναλωτές (B2C, σε αντίθεση με τις πωλήσεις B2B).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου:
Παρόλο που προβάλλουμε τις περισσότερες, αν όχι όλες, πληροφορίες σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα υποσέλιδα ιστότοπων, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να συγκεντρωθούν σαφώς σε μια σελίδα αυτές οι πληροφορίες και να εξηγηθεί γιατί υπάρχει - και να το τυλίξετε σε μια ενημερωτική θέση (ελπίζω).
Δυναμική ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων PHP στο WordPress
Τώρα που ο ιστότοπός σας συμμορφώνεται με τον νόμο - θα θελήσετε να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας δεν φαίνεται ποτέ ξεπερασμένος.
Κατά την επεξεργασία του υποσέλιδου σας - βεβαιωθείτε ότι η ειδοποίησή σας σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα είναι δυναμική και θα αλλάζει κάθε χρόνο - αυτόματα.
Είναι απλό να εμφανίσετε μια δυναμική ημερομηνία στο υποσέλιό σας στο WordPress, για παράδειγμα, ώστε να μην χρειάζεται να αλλάξετε την ειδοποίησή σας σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα στο ιστολόγιό σας, όταν αλλάζει το έτος.
Αυτό το μικρό κομμάτι κώδικα θα εμφανίσει το τρέχον έτος. Απλά προσθέστε το στο footer.php του θέματος και μπορείτε να ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι δεν βλέπετε ηλίθια ή να δώσετε την εντύπωση ότι ο ιστότοπός σας είναι ξεπερασμένος και αχρησιμοποίητος, στην αρχή κάθε έτους.
Μια απλή και κομψή ανακοίνωση πνευματικών δικαιωμάτων php για blogs WordPress.
Προσθήκη υποσέλιδου Schema.org στο υποσέλιδο σας
Μπορείτε να πάρετε τις πληροφορίες που έχετε από πάνω και να τις μετατρέψετε με το περιθώριο του Schema.org για να δώσετε ακόμα πιο ακριβείς πληροφορίες στις μηχανές αναζήτησης.
Πήρα κίτρινα αστέρια στο Google μέσα σε λίγες μέρες από την προσθήκη του κώδικα στο πρότυπο ιστοτόπου μου - συνδέοντας απευθείας τον ιστότοπό μου με τις πληροφορίες που έχει ήδη η Google σχετικά με την επιχείρησή μου.
Επίσης - μπορείτε να τροποποιήσετε αυτόν το σύνδεσμο στη διεύθυνση plus.google.com για να συνδεθείτε απευθείας στη σελίδα σας REVIEWS στο Google Plus για να ενθαρρύνετε τα άτομα να ελέγχουν την επιχείρησή σας.
Τώρα μπορείτε να έχετε ένα υποσέλιδο ιστότοπου που βοηθά την επιχείρησή σας να συμμορφώνεται με το νόμο του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι πιο εύχρηστο, ενημερώνει αυτόματα το έτος ειδοποιήσεων σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα - και βοηθά τον ιστότοπό σας να παραμείνει στο Google SERPs.
PRO Tip - Τώρα γνωρίζετε τα βασικά, εξετάστε την εφαρμογή πλούσιου σχήματος χρησιμοποιώντας μια πολύ πιο καθαρή μέθοδο που ονομάζεται JSON-LD !
Περισσότερα ανάγνωση
Κρατήστε το απλό, ανόητο
Μην οικοδομήσετε τον ιστότοπό σας με πλαίσια Flash ή HTML.
Λοιπόν ... όχι αποκλειστικά στο Flash, και ειδικά όχι αν γνωρίζετε πολύ λίγα για την ολοένα και βελτιωμένη προσβασιμότητα του Flash.
Το Flash είναι ένα plug-in ιδιοκτησίας που δημιουργήθηκε από τη Macromedia για να εμπλουτίσει (αν και) φανταστικά εμπλουτισμένα μέσα για τους ιστοτόπους σας. Το W3C σας συμβουλεύει να αποφύγετε τη χρήση μιας τέτοιας ιδιόκτητης τεχνολογίας για την κατασκευή ενός ολόκληρου ιστότοπου. Αντ 'αυτού, οικοδομήστε τον ιστότοπό σας με CSS και HTML, εξασφαλίζοντας ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ρομπότ μηχανών αναζήτησης, μπορούν να δοκιμάσουν το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια, εάν απαιτείται, μπορείτε να ενσωματώσετε αρχεία πολυμέσων, όπως το Flash, στο HTML του ιστότοπού σας.
Το Flash, στα χέρια ενός άπειρου σχεδιαστή, μπορεί να προκαλέσει όλα τα είδη προβλημάτων αυτή τη στιγμή, ειδικά με:
Το Flash δεν λειτουργεί καθόλου σε ορισμένες συσκευές, όπως το iPhone της Apple. Λάβετε υπόψη ότι η Google επισημαίνει μερικές φορές αν ο ιστότοπός σας δεν είναι φιλικός προς κινητά σε ορισμένες συσκευές. Και στο θέμα των φιλικών προς κινητά ιστότοπων - σημειώστε ότι η Google ειδοποίησε την κοινότητα των webmasters ότι η φιλικότητα προς κινητά θα αποτελέσει παράγοντα κατάταξης της μηχανής αναζήτησης το 2017 .
"Από τις 21 Απριλίου (2015), θα επεκτείνουμε τη χρήση της φιλικότητας προς το κινητό ως σήμα κατάταξης. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει τις αναζητήσεις σε κινητές συσκευές σε όλες τις γλώσσες παγκοσμίως και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κατά συνέπεια, οι χρήστες θα βρουν ευκολότερο να αποκτήσουν σχετικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που είναι βελτιστοποιημένα για τις συσκευές τους. GOOGLE"
Html5 είναι η προτιμώμενη επιλογή σε σχέση με το Flash αυτές τις μέρες, για τους περισσότερους σχεδιαστές. Μια τοποθεσία που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στο Flash θα μπορούσε να προκαλέσει μια μη ικανοποιητική εμπειρία χρήστη και θα μπορούσε να επηρεάσει την κατάταξή σας και ιδιαίτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά. Για παρόμοιους λόγους προσβασιμότητας και ικανοποίησης των χρηστών, θα ήθελα επίσης να πω ότι δεν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με πλαίσια ιστοτόπων .
Όπως σε οποιαδήποτε μορφή σχεδίασης, μην προσπαθήστε να επανεφεύρετε τον τροχό όταν επαρκούν απλά διαλύματα. Η φιλοσοφία KISS είναι από την αυγή του σχεδιασμού.
Το KISS δεν σημαίνει βαρετές ιστοσελίδες. Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς ιστότοπους με γραφικά καταρράκτη - αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές - π.χ. HTML & CSS. Αν είστε νέοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αποφύγετε τα πράγματα όπως το Flash και το JavaScript, ειδικά για στοιχεία όπως τα κυλιόμενα news tickers κλπ. Αυτά τα στοιχεία λειτουργούν καλά για την τηλεόραση - αλλά προκαλούν μόνο προβλήματα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Διατηρήστε τις διατάξεις και τις συστοιχίες πλοήγησης σταθερές και απλές. Μην ξοδεύετε χρόνο, προσπάθεια και χρήματα (ειδικά αν εργάζεστε σε επαγγελματικό περιβάλλον) σχεδιάζοντας φανταχτερά μενού πλοήγησης αν, για παράδειγμα, ο νέος σας ιστότοπος είναι ένας χώρος πληροφοριών.
Ίδια με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας - διατηρήστε τα έγγραφα σας καλά δομημένα και διατηρήστε τη σελίδα Στοιχεία Τίτλου και το σχετικό περιεχόμενο κειμένου, χρησιμοποιήστε τις ετικέτες Headings με ευαισθησία και προσπαθήστε και αποφύγετε να αφήσετε πάρα πολύ από ένα αποτύπωμα - ό, τι κι αν είστε.
Πόσο γρήγορα πρέπει να κατεβάσετε τον ιστοτόπο σας;
Η "ταχύτητα του ιστότοπου", όπως μας λέει η Google στο παραπάνω βίντεο, αποτελεί παράγοντα κατάταξης. Αλλά όπως και με οποιονδήποτε παράγοντα που επιβεβαιώνει η Google είναι ένα σήμα κατάταξης, είναι συνήθως ένα μικρό, "χρωματικό" ένα.
Μια γρήγορη τοποθεσία είναι μια καλή εμπειρία χρήστη (UX), και ένα ικανοποιητικό UX οδηγεί σε υψηλότερες μετατροπές .
Πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπός σας είναι ένα κρίσιμο - αλλά συχνά εντελώς αγνοημένο - στοιχείο σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική επιχείρηση - και αυτό περιλαμβάνει το μάρκετινγκ αναζήτησης και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.
Οι πολύ αργές τοποθεσίες είναι μια κακή εμπειρία χρήστη - και η Google είναι όλα σχετικά με το GOOD UX αυτές τις μέρες.
Πόσο είναι η 'Ταχύτητα ιστοτόπου' ένας συντελεστής ταξινόμησης Google;
«Πόσο πολύ είναι ένας πολύ αργός ιστότοπος ένας αρνητικός παράγοντας κατάταξης» είναι μια πιο χρήσιμη ερμηνεία του ισχυρισμού ότι η « ταχύτητα του ιστότοπου είναι ένας συντελεστής κατάταξης της Google ».
Πρώτον - επειδή έχω παρακολουθήσει πολύ αργούς ιστότοπους 10 δευτερολέπτων και περισσότερο επηρεάζονται αρνητικά στο Google, και δεύτερον, από δηλώσεις που έγιναν από τους υπαλλήλους της Google:
"Λέμε ότι υπάρχει ένας μικρός παράγοντας για τις σελίδες που είναι πολύ αργά για να φορτώσετε όπου λαμβάνουμε αυτό υπόψη . John Mueller,GOOGLE"
Η Google ενδέχεται να ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας πιο αργά εάν έχετε έναν αργό ιστότοπο. Και αυτό είναι κακό - ειδικά εάν προσθέτετε νέο περιεχόμενο ή κάνετε αλλαγές σε αυτό.
"Βλέπουμε ένα εξαιρετικά υψηλό χρόνο απόκρισης για τα αιτήματα που έγιναν στον ιστότοπό σας (μερικές φορές, πάνω από 2 δευτερόλεπτα για να φέρετε μια μόνο διεύθυνση URL ). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίσουμε σοβαρά τον αριθμό των διευθύνσεων URL που θα ανιχνεύσουμε από τον ιστότοπό σας. John Mueller, GOOGLE"
Ο John ανέφερε συγκεκριμένα ότι 2 δευτερόλεπτα διαταράσσουν τη δραστηριότητα CRAWLING, όχι την ικανότητα RANKING, αλλά παίρνετε την εικόνα.
Πόσο γρήγορα πρέπει να φορτώσει ο ιστότοπός σας το 2017;
Η πρόσφατη έρευνα είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά θα δείχνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα .
Μια μη τεχνική στρατηγική SEO Google
Εδώ είναι μερικές τελικές σκέψεις:
Θυμηθείτε ότι παίρνει το χρόνο να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη .... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η GOOGLE πιέζει την ανάγκη να 'εμπιστευτεί' ως τροποποιητή κατάταξης.
Φυσικά, θα μπορούσα να διαβάζω πάρα πολύ στην Google, την TRUST και την ΧΡΟΝΙΑ Η Google θέλει να περιμένουμε τα πράγματα να συμβούν στο τέλος τους ... αλλά θεωρούν την εμπιστοσύνη να είναι ένα ψυχολογικό συναίσθημα Η Google προσπαθεί να μιμηθεί χρησιμοποιώντας αλγορίθμους με βάση την ανθρώπινη ιδέες.
Εάν κάνετε όλα τα παραπάνω, θα έχετε όλο και περισσότερη επισκεψιμότητα από την Google με την πάροδο του χρόνου.
Εάν θέλετε να ταξινομήσετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά σε πολύ ανταγωνιστικές θέσεις, θα πρέπει να είστε ένα μεγάλο εμπορικό σήμα, να επιλέγετε από μεγάλες μάρκες (και να συνδέεστε με) ή να αγοράσετε συνδέσμους για ψεύτικο ότι εμπιστεύεστε, Με ευφυή τρόπο δεν θα πιαστείτε. Ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις.
Υποθέτω ότι η Google είναι ανοικτή στο con όπως και κάθε άνθρωπος αν βασίζεται σε ανθρώπινα χαρακτηριστικά ....
Δεν χρειάζεστε καθαρές διευθύνσεις URL στην αρχιτεκτονική του ιστότοπου, ώστε η Google να αράξει επιτυχώς έναν ιστότοπο ( επιβεβαιωμένη από την Google το 2008 ) , αν και χρησιμοποιούν τις καθαρές διευθύνσεις URL ως προεπιλογή αυτές τις μέρες και το έκαναν εδώ και χρόνια.
Είναι συχνά πιο χρήσιμο.
Υπάρχει τεράστια διαφορά στην Google όταν χρησιμοποιείτε καθαρές διευθύνσεις URL;
Όχι , από την εμπειρία μου είναι πάρα πολύ μια δεύτερη ή τρίτη τάξη επηρεάζει, ίσως ακόμη λιγότερο, αν χρησιμοποιηθεί από μόνη της . Ωστόσο - υπάρχει εμφανές όφελος από τη δημιουργία λέξεων-κλειδιών σε διευθύνσεις URL.
Το σκεπτικό είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια ώθηση στα SERP του Google, εάν οι διευθύνσεις URL σας είναι καθαρές - επειδή χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά στο πραγματικό όνομα σελίδας αντί για μια παράμετρο ή έναν αριθμό αναγνωριστικού περιόδου σύνδεσης (με την οποία συχνά η Google αγωνίζεται).
Πιστεύω ότι η Google θα μπορούσε να ανταμείψει τη σελίδα κάποιου είδους συνάφειας λόγω του πραγματικού ονόματος αρχείου / σελίδας. Βελτιστοποιώ σαν να το κάνουν.
Είναι σχεδόν αδύνατο να απομονώσουμε οποιονδήποτε παράγοντα κατάταξης με ένα βαθμό βεβαιότητας.
Όπου οποιοδήποτε όφελος είναι ελαφρώς ανιχνεύσιμο είναι όταν οι άνθρωποι (ας πούμε στα φόρουμ) συνδέουν τον ιστότοπό σας με τη διεύθυνση URL ως σύνδεσμο .
Τότε είναι δίκαιο να πείτε ότι κερδίζετε μια ώθηση επειδή οι λέξεις-κλειδιά βρίσκονται στον πραγματικό σύνδεσμο κειμένου στην τοποθεσία σας και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει, αλλά πάλι, αυτό εξαρτάται από την ποιότητα της σελίδας που συνδέεται με τον ιστότοπό σας. Δηλαδή, αν η Google την εμπιστεύεται και θα περάσει το Pagerank (!) Και το πλεονέκτημα κειμένου αγκύρωσης.
Και φυσικά, θα χρειαστείτε αξιόπιστο περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπό σας.
Μερικές φορές θα αφαιρέσω τις λέξεις stop από μια διεύθυνση URL και θα αφήσω τις σημαντικές λέξεις-κλειδιά ως τον τίτλο της σελίδας, επειδή πολλά forums σκίζουν μια διεύθυνση URL για να τα συντομεύσουν. Τα περισσότερα φόρουμ δεν θα ακολουθήσουν το 2017, για να είναι δίκαια, αλλά κάποιες παλιές συνήθειες πεθαίνουν σκληρά.
Μερικές φορές προτιμώ να βλέπω την ακριβή φράση που στοχεύω ως το όνομα της διεύθυνσης URL που ζητώ από την Google να κατατάξει.
Ρυθμίζω τις διευθύνσεις URL με τον ακόλουθο τρόπο.
- Www.hobo-web.co.uk/?p=292 - αλλάζει αυτόματα από το CMS χρησιμοποιώντας την επανεγγραφή URL
- Www.hobo-web.co.uk/websites-clean-search-engine-friendly-URLs/ - το οποίο στη συνέχεια καταρρέω σε κάτι σαν
- Www.hobo-web.co.uk/search-engine-friendly-URLs/
Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι πιστεύεται ότι αν και το Googlebot μπορεί να ανιχνεύσει ιστότοπους με δυναμικές διευθύνσεις URL. Θεωρείται ότι από πολλούς webmasters υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να εγκαταλείψει εάν οι διευθύνσεις URL θεωρούνται μη σημαντικές και περιέχουν πολλές μεταβλητές και αναγνωριστικά περιόδου σύνδεσης (θεωρία).
Ως στάνταρ , χρησιμοποιώ καθαρές διευθύνσεις URL, όπου είναι δυνατόν, σε νέους ιστότοπους αυτές τις μέρες, και προσπαθήστε να κρατήσετε τις διευθύνσεις URL όσο το δυνατόν πιο απλές και να μην το μοιραστείτε.
Αυτός είναι ο στόχος μου σε όλες τις στιγμές που βελτιστοποιώ έναν ιστότοπο για να δουλεύω καλύτερα στο Google - απλότητα.
Η Google εξετάζει λέξεις-κλειδιά στη διεύθυνση URL ακόμη και σε κοκκώδες επίπεδο.
Η κατοχή μιας λέξης-κλειδιού στη διεύθυνση URL σας μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της κατάταξης του ιστότοπού σας και όχι - ενδεχομένως χρήσιμη για να επωφεληθείτε από τα ερωτήματα αναζήτησης μακρών ουρών - για να δείτε περισσότερα Το Google υπολογίζει μια λέξη-κλειδί στο URI (όνομα αρχείου) κατά την ταξινόμηση μιας σελίδας;
Απόλυτες ή σχετικές διευθύνσεις URL
Η συμβουλή μου είναι να τη διατηρήσετε σταθερή ό, τι αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε.
Προτιμώ απόλυτες διευθύνσεις URL. Αυτό είναι μόνο μια προτίμηση. Η Google θα ανιχνεύσει αν η τοπική ρύθμιση έχει αναπτυχθεί σωστά.
- Τι είναι μια απόλυτη διεύθυνση URL; Παράδειγμα - https://www.hobo-web.co.uk/search-engine-optimisation/
- Τι είναι μια σχετική διεύθυνση URL; Παράδειγμα - /search-engine-optimisation.htm
Σχετική σημαίνει μόνο σε σχέση με το έγγραφο που είναι ο σύνδεσμος.
Μετακινήστε τη σελίδα σε άλλο ιστότοπο και δεν θα λειτουργήσει.
Με απόλυτη διεύθυνση URL, θα λειτουργούσε.
Υποδιευθύνσεις ή αρχεία για δομή διευθύνσεων URL
Μερικές φορές χρησιμοποιώ υποφακέλους και μερικές φορές χρησιμοποιώ αρχεία. Δεν ήμουν σε θέση να αποφασίσω αν υπάρχει κάποιο πραγματικό όφελος (από την άποψη της ενίσχυσης της κατάταξης) στη χρήση είτε. Πολλά CMS αυτές τις μέρες χρησιμοποιούν υποφακέλους στη διαδρομή αρχείων τους, οπότε είμαι αρκετά βέβαιος ότι η Google μπορεί να ασχοληθεί και με τα δύο.
Προτίμησα αρχεία όπως το .html όταν κτίσα ένα νέο site από το μηδέν, καθώς ήταν το «τέλος της γραμμής» για τις μηχανές αναζήτησης, όπως το φαντάστηκα, και ένας υποφάκελος (ή κατάλογος) ήταν μια συλλογή από σελίδες.
Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να χρειαστεί περισσότερος για να πάρετε έναν υποφάκελο αξιόπιστο από το να λέτε ένα μεμονωμένο αρχείο και υποθέτω ότι αυτό με ωθεί να χρησιμοποιήσω αρχεία στις περισσότερες ιστοσελίδες που δημιούργησα (πίσω την ημέρα). Μόλις εμπιστευθούν οι υποφακέλοι, είναι 6 ή μισή ντουζίνα, ποια είναι η πραγματική διαφορά από την άποψη της κατάταξης στο Google - συνήθως, οι ταξινομήσεις στο Google καθορίζονται περισσότερο από το πόσο RELEVANT ή REPUTABLE μια σελίδα είναι σε ένα ερώτημα.
Στο παρελθόν, οι υποφακέλοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τα αρχεία (κατά την εμπειρία μου).
Οι υποφακέλοι μπορούν να εμπιστευθούν λιγότερο από άλλους υποφακέλους ή σελίδες στον ιστότοπό σας ή να αγνοηθούν εξ ολοκλήρου. Οι υποφακέλοι * μου φαινόταν * να διαρκούν λίγο περισσότερο από ό, τι για παράδειγμα, οι σελίδες HTML .
Οι άνθρωποι μιλούν για αξιόπιστους τομείς, αλλά δεν αναφέρουν (ή δεν πιστεύουν) ότι ορισμένα τμήματα του τομέα μπορούν να εμπιστευθούν λιγότερο . Η Google αντιμετωπίζει ορισμένους υποφακέλους ... διαφορετικά. Λοιπόν, τι στο παρελθόν - και να θυμόμαστε πώς το Google χρησιμοποιείται για να χειριστεί τα πράγματα έχει κάποια πλεονεκτήματα - ακόμη και το 2017.
Κάποιοι λένε ότι δεν υπερβαίνουν τα τέσσερα επίπεδα των φακέλων στη διαδρομή του αρχείου σας. Δεν έχω βιώσει πάρα πολλά ζητήματα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε.
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ - Νομίζω ότι το 2017 είναι ακόμα λιγότερο ανησυχητικό. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά στοιχεία για έλεγχο.
Ποια είναι η καλύτερη για το Google; PHP, HTML ή ASP;
Η Google δεν ενδιαφέρεται. Εφόσον καθίσταται συμβατό με το πρόγραμμα περιήγησης, φαίνεται ότι η Google μπορεί να το διαβάσει αυτές τις μέρες.
Προτιμώ την PHP αυτές τις μέρες ακόμα και με επίπεδη έγγραφα, καθώς είναι ευκολότερο να προσθέσετε κώδικα πλευράς διακομιστή σε αυτό το έγγραφο αν θέλω να προσθέσω κάποια λειτουργία στη σελίδα.
Το W3C Valid HTML / CSS Help Rank;
Πάνω από ένα βίντεο Google που επιβεβαιώνει αυτή τη συμβουλή που μοιράστηκα για πρώτη φορά το 2008.
Η Google κατατάσσει μια σελίδα υψηλότερη λόγω έγκυρου κώδικα; Η σύντομη απάντηση είναι όχι, αν και το έχω δοκιμάσει σε μια δοκιμή μικρής κλίμακας με διαφορετικά αποτελέσματα.
Η Google δεν ενδιαφέρεται εάν η σελίδα σας είναι έγκυρη HTML και έγκυρο CSS. Αυτό είναι σαφές - ελέγξτε τα κορυφαία δέκα αποτελέσματα στην Google και πιθανότατα θα δείτε ότι τα περισσότερα περιέχουν μη έγκυρο κώδικα HTML ή CSS. Αγαπώ τη δημιουργία προσβάσιμων ιστότοπων, αλλά είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστείτε όταν έχετε πολλούς συγγραφείς ή προγραμματιστές σε έναν ιστότοπο.
Εάν ο ιστότοπός σας έχει σχεδιαστεί τόσο άσχημα και έχει πολύ άκυρο κώδικα, ακόμη και το Google και τα προγράμματα περιήγησης δεν μπορούν να το διαβάσουν, τότε έχετε κάποιο πρόβλημα.
Όπου είναι δυνατόν, αν θέσετε σε λειτουργία ένα νέο δικτυακό τόπο, ζητήστε τουλάχιστον μια ελάχιστη συμμόρφωση σχετικά με την προσβασιμότητα στο διαδίκτυο σε έναν ιστότοπο (υπάρχουν τρία επίπεδα προτεραιότητας για να τα συναντήσετε) και στοχεύστε στην έγκυρη HTML και CSS. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο νόμος σε ορισμένες χώρες, αν και δεν θα το γνωρίζετε, και να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια δουλειά για να διατηρήσετε την αξιολόγησή σας.
Τα έγκυρα HTML και CSS είναι ένας πυλώνας βελτιστοποίησης ιστοσελίδων βέλτιστης πρακτικής, όχι αυστηρά μέρος της επαγγελματικής βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Είναι μια μορφή βελτιστοποίησης που η Google δεν θα σας τιμωρήσει.
Προσθήκη - Συνήθως εξακολουθώ να προσπαθώ να ακολουθήσω τις συστάσεις του W3C που συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία των χρηστών.
"Σύνδεσμοι υπερκειμένου. Χρησιμοποιήστε κείμενο που έχει νόημα όταν διαβάζεται εκτός πλαισίου. W3C Top Ten Συμβουλές Προσβασιμότητας"
Σημεία εσωτερικών συνδέσεων σε σχετικές σελίδες
Θα συνδεθούν με τις σχετικές εσωτερικές σελίδες στο site μου, όταν είναι απαραίτητο.
Θα σιλό κάθε σχετικότητα ή εμπιστοσύνη κυρίως μέσω των συνδέσεων στο περιεχόμενο κειμένου και δευτερεύοντα συστήματα μενού και μεταξύ των σελίδων που είναι σχετικές στο πλαίσιο το ένα στο άλλο.
Δεν ανησυχώ πλέον για τις τέλειες τεχνικές σιλοποίησης και μην ανησυχείτε μήπως θα έπρεπε να συνδεθώ με μια κατηγορία από την άλλη, καθώς νομίζω ότι η «ώθηση» που πολλοί διακηρύσσουν είναι ελάχιστη στο μέγεθος των περιοχών που διαχειρίζομαι συνήθως.
Δεν ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική του τόπου, όπως έκανα .... Αλλά πάντα διασφαλίζω ότι οι σελίδες μου που θέλω να αναπροσαρμόζονται είναι όλες διαθέσιμες από μια ανίχνευση από την αρχική σελίδα - και εξακολουθώ να τονίζω τις σημαντικές σελίδες συνδέοντάς τους με αυτές, όπου είναι απαραίτητο. Πάντα στοχεύω να αποκτήσω το πιο σημαντικό κείμενο αγκύρωσης ακριβούς αντιστοίχισης που δείχνει στη σελίδα από εσωτερικούς συνδέσμους - αλλά αποφεύγω την κατάχρηση εσωτερικών στοιχείων και την αποφυγή επακριβώς χειριστικών εσωτερικών συνδέσεων που δεν είναι γραμματικά σωστές, για παράδειγμα ..
Δεν υπάρχει καθόλου μέθοδος που βρίσκω για κάθε ιστότοπο, εκτός από τη σύνδεση με σχετικές εσωτερικές σελίδες συχνά χωρίς να το παρακάνετε και όπου χρειάζεται.
Τι είναι οι Σύνδεσμοι ιστότοπου SERP;
Όταν η Google ξέρει αρκετά για το ιστορικό ή τις σχέσεις ενός δικτυακού τόπου (ή μιας ιστοσελίδας), θα εμφανίζει μερικές φορές τα λεγόμενα συνδέσμους ιστότοπου (ή συνδέσμους μεγάλων ιστότοπων) κάτω από τη διεύθυνση URL του συγκεκριμένου ιστότοπου.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα βελτιωμένο απόσπασμα αναζήτησης στα SERP.
Αυτό συνήθως ενεργοποιείται όταν η Google είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για τον ιστότοπο που αναζητάτε, βάσει των όρων αναζήτησης που χρησιμοποιήσατε.
Οι σύνδεσμοι ιστότοπου προορίζονται συνήθως για ερωτήματα πλοήγησης με βαρύ μεροληψία μάρκας, όνομα εμπορικού σήματος ή όνομα εταιρείας, για παράδειγμα, ή τη διεύθυνση ιστότοπου.
Παρακολούθησα την εξέλιξη των συνδέσμων ιστότοπων Google σε οργανικές καταχωρίσεις με την πάροδο των ετών και συλλέγονται με βάση διάφορους παράγοντες.
Πώς να αποκτήσετε συνδέσμους ιστότοπου Google;
Οι σελίδες που εμφανίζονται στους συνδέσμους ιστότοπων είναι συχνά δημοφιλείς σελίδες στον ιστότοπό σας, όσον αφορά εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνδέσμους ή εμπειρία χρήστη ή ακόμα και πρόσφατες δημοσιεύσεις που ενδέχεται να έχουν δημοσιευτεί στο ιστολόγιό σας.
Το Google αρέσει να φαίνεται ότι αναμιγνύεται πολύ, ίσως να προσφέρει κάποια ποικιλία και πιθανόν να υπονομεύσει τα αποτελέσματα για να ελαχιστοποιήσει ή να αποθαρρύνει τη χειραγώγηση.
Μερικές φορές επιστρέφει σελίδες που με αφήνουν να ξύνω το κεφάλι μου για το γιατί εμφανίζεται η συγκεκριμένη σελίδα από την Google.
Αν δεν έχετε συνδέσεις ιστότοπου, έχετε λίγη υπομονή και εστιάζετε σε άλλους τομείς του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, όπως την προσθήκη περισσότερου περιεχομένου, την προβολή κάποιου PR ή κοινωνικής δραστηριότητας στον ιστότοπο.
Η Google θα σας δώσει συνδέσεις ιστότοπου με ορισμένους όρους. Μόλις η Google είναι βέβαιη ότι ο ιστότοπός σας είναι ο προορισμός που επιθυμούν οι χρήστες.
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εβδομάδα ή μήνες, αλλά όσο πιο δημοφιλής είναι ο ιστότοπος, τόσο πιο πιθανό το Google θα φτάσει γρήγορα.
Οι σύνδεσμοι ιστότοπου δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν, αν και μπορείτε να ελέγξετε σε κάποιο βαθμό τις σελίδες που έχουν επιλεγεί ως σύνδεσμοι ιστότοπου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στην Κονσόλα αναζήτησης AKA του Google Webmaster Tools.
Σύνδεση σε σχετικούς ιστότοπους
Όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, συνήθως συνδέω άλλες σελίδες που σχετίζονται με την ποιότητα σε άλλους ιστότοπους, όπου αυτό είναι δυνατόν και όπου ένας άνθρωπος θα το βρει πολύτιμο.
Δεν συνδέω με άλλους ιστότοπους από την αρχική σελίδα . Θέλω να μοιραστεί η Pagerank της αρχικής σελίδας μόνο με τις εσωτερικές μου σελίδες. Δεν μου αρέσουν οι άλλοι ιστότοποι από τις σελίδες της κατηγορίας είτε για τον ίδιο λόγο.
Συνδέω με άλλους ιστότοπους (έναν βαθύ σύνδεσμο όπου είναι δυνατόν) από μεμονωμένες σελίδες και το κάνω συχνά, συνήθως. Δεν ανησυχώ για την ισότητα συνδέσεων ή την διαρροή PR επειδή το ελέγχω σε επίπεδο σελίδας-σελίδας.
Αυτό λειτουργεί για μένα, μου επιτρέπει να μοιραστώ το μετοχικό κεφάλαιο που έχω με άλλους ιστότοπους ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζω ότι δεν θα είναι εις βάρος των σελίδων στον τομέα μου. Μπορεί μάλιστα να με βοηθήσει να γίνω "γειτονιά" σχετικών τοποθεσιών , ειδικά όταν μερικοί από αυτούς αρχίζουν να συνδέονται πίσω στην περιοχή μου.
Η σύνδεση με άλλους ιστότοπους, ειδικά με τη χρήση ενός ιστολογίου, βοηθά επίσης να ενημερώσετε άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας ότι η σελίδα σας είναι "εδώ". Δοκίμασέ το.
Δεν κάνω κατάχρηση κειμένου αγκυροβόλησης, αλλά θα είμαι διακριτικός και συνήθως προσπαθώ να συνδεθώ σε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που αυτοί οι μπλόγκερ / ιδιοκτήτες ιστοτόπων θα εκτιμούσαν.
Το πρόσφατα διαδεδομένο έγγραφο σχετικά με τις Οδηγίες ποιότητας αναφέρει σαφώς στους διαδικτυακούς αναθεωρητές να προσδιορίσουν πόσο χρήσιμες ή χρήσιμες είναι οι επιλογές σας για συμπληρωματική πλοήγηση - είτε συνδέεστε με άλλες εσωτερικές σελίδες ή σελίδες σε άλλους ιστότοπους.
Οι σπασμένοι σύνδεσμοι είναι ένα απόβλητο της δύναμης του συνδέσμου
Η πιο απλή συμβουλή που διάβασα ποτέ για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου / βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας ήταν πριν από χρόνια και εξακολουθεί να είναι χρήσιμη σήμερα:
"Βεβαιωθείτε ότι όλες οι σελίδες σας συνδέονται με τουλάχιστον ένα άλλο στον ιστότοπό σας"
Αυτή η συμβουλή είναι ακόμα υγιής σήμερα και η πιο σημαντική συμβουλή εκεί έξω κατά τη γνώμη μου.
Ελέγξτε τις σελίδες σας για σπασμένους συνδέσμους . Σοβαρά, οι σπασμένοι σύνδεσμοι είναι σπατάλη δύναμης σύνδεσης και θα μπορούσαν να βλάψουν τον ιστότοπό σας, δραστικά σε ορισμένες περιπτώσεις.
Η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης που βασίζεται σε συνδέσμους - αν οι σύνδεσμοι σας είναι σπασμένοι και ο ιστότοπός σας είναι γεμάτος από 404, ενδέχεται να μην βρίσκεστε σε αγώνες.
Εδώ είναι η δεύτερη καλύτερη συμβουλή, κατά τη γνώμη μου, βλέποντας δεδομένου ότι πρόκειται απλά για να μιλήσουμε για την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας?
"Συνδέστε συχνά τις εσωτερικές σας σελίδες με σημαντικές σελίδες, με διαφορετικό κείμενο αγκύρωσης στην πλοήγηση και στο περιεχόμενο κειμένου σελίδας"
Ειδικά αν δεν έχετε πολλά Pagerank.
Μήπως μόνο η πρώτη σύνδεση Count στο Google;
Ο δεύτερος σύνδεσμος κειμένου άγκυρας σε μια σελίδα μετρά;
Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις στην κοινότητα των webmasters είναι ότι προσπαθούμε να προσδιορίσουμε ποιοι σύνδεσμοι θεωρούμε Google ως συνδέσμους σε σελίδες στον ιστότοπό σας. Κάποιοι λένε ότι ο σύνδεσμος που βρίσκει ο Google υψηλότερος στον κώδικα είναι ο σύνδεσμος που θα μετράει η Google αν υπάρχουν δύο συνδέσεις σε μια σελίδα που πηγαίνει στην ίδια σελίδα.
Δοκίμασα αυτό (πριν από λίγο καιρό) με το post Η Google μετρά τον πρώτο εσωτερικό σύνδεσμο .
Για παράδειγμα (και μιλάω εσωτερικά εδώ - αν πήρατε μια σελίδα και έβαλα δύο συνδέσμους σε αυτήν, και οι δύο πηγαίνουν στην ίδια σελίδα) (OK - δεν είναι επιστημονικά, αλλά πρέπει να πάρετε την ιδέα).
Η Google θα μετρήσει μόνο τον πρώτο σύνδεσμο; Ή θα διαβάσει το κείμενο άγκυρας των δύο συνδέσμων και θα δώσει στη σελίδα μου το πλεονέκτημα του κειμένου και στους δύο συνδέσμους, ειδικά αν το κείμενο της άγκυρας είναι διαφορετικό και στους δύο συνδέσμους; Θα αγνοήσει η Google τη δεύτερη σύνδεση;
Αυτό που είναι ενδιαφέρον για μένα είναι ότι γνωρίζοντας αυτό σας αφήνει μια ερώτηση. Εάν στη συστοιχία πλοήγησης στις σελίδες σας έχουν συνδεθεί οι κύριες σελίδες, ίσως οι σύνδεσμοι στο περιεχόμενο αγνοούνται ή, τουλάχιστον, δεν αποτιμώνται.
Νομίζω ότι οι συνδέσεις στο κείμενο του σώματος είναι ανεκτίμητες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι τοποθετείτε την πλοήγηση κάτω από το αντίγραφο για να πάρετε ένα ευρύ και ποικίλο εσωτερικό έγγραφο αγκύρωσης σε μια σελίδα;
Ισως.
Όπως είπα, πιστεύω ότι αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνομιλίες στην κοινότητα αυτή τη στιγμή και ίσως το Google εργάζεται διαφορετικά με εσωτερικούς δεσμούς σε αντίθεση με εξωτερικούς. Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.
Νομίζω πολύ πιθανόν ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάξει μέρα με τη μέρα, αν η Google πιέσει ένα κουμπί, αλλά βελτιστοποιώ έναν ιστότοπο που σκέφτεται ότι θα μετράει μόνο ο πρώτος σύνδεσμος σε μια σελίδα - με βάση αυτό που παρακολουθώ αν και το δοκιμάζω αυτό - και στην πραγματικότητα, Συνδέστε μία φορά από σελίδα σε σελίδα σε τοποθεσίες πελάτη, εκτός αν είναι χρήσιμη για τους επισκέπτες.
Διπλή Ποινή Περιεχομένου
Οι υπεύθυνοι Webmasters συχνά μπερδεύονται για να τιμωρηθούν για το διπλό περιεχόμενο, το οποίο αποτελεί φυσικό μέρος του τοπίου του διαδικτύου, ειδικά σε μια εποχή που η Google ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ΠΕΙΡΑΙΑ διπλού περιεχομένου.
Η πραγματικότητα το 2017 είναι ότι εάν η Google ταξινομεί το διπλότυπό σας ως περιεχόμενο THIN, τότε έχετε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που παραβιάζει τις συστάσεις της Google σχετικά με την απόδοση ιστότοπου και αυτή η «παραβίαση» θα πρέπει να «καθαριστεί».
'Το διπλότυπο περιεχόμενο αναφέρεται γενικά σε ουσιαστικά τμήματα περιεχομένου εντός ή σε τομείς που είτε ταιριάζουν πλήρως με άλλο περιεχόμενο είτε είναι αισθητά παρόμοια. Κυρίως, αυτό δεν είναι παραπλανητικό στην καταγωγή ... .."
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι αν το 2017, ως webmaster, αναδημοσιεύσετε αναρτήσεις, δελτία τύπου, ειδήσεις ή περιγραφές προϊόντων που βρίσκονται σε άλλους ιστότοπους, τότε οι σελίδες σας σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν έλξη στα SERP της Google Σελίδες αποτελεσμάτων).
Η Google δεν συμπαθεί τη χρήση της λέξης «ποινή», αλλά αν ολόκληρος ο ιστότοπός σας αποτελείται αποκλειστικά από αναδημοσίευτο περιεχόμενο - η Google δεν θέλει να την κατατάξει.
Εάν έχετε μια στρατηγική πολλαπλών τοποθεσιών που πωλεί τα ίδια προϊόντα - πιθανότατα θα κάνναβετε την κυκλοφορία σας μακροπρόθεσμα, αντί να κυριαρχήσετε σε μια εξειδικευμένη θέση, όπως κάνατε να μπορείτε να κάνετε.
Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο η μηχανή αναζήτησης ασχολείται με το διπλό περιεχόμενο που βρίσκεται σε άλλους ιστότοπους - και την εμπειρία που επιδιώκει να προσφέρει η Google στους χρήστες της - και στους ανταγωνιστές της.
Μπερδέψτε με το διπλό περιεχόμενο σε έναν ιστότοπο και μπορεί να μοιάζει με ποινή Google, καθώς το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σημαντικές σελίδες που κατά την ταξινόμηση δεν μπορούν να ταξινομηθούν ξανά - και το νέο περιεχόμενο ίσως να μην ανιχνεύεται όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ο ιστότοπός σας μπορεί να πάρει ακόμη και μια «χειρωνακτική ενέργεια» για το λεπτό περιεχόμενο. Το χειρότερο σενάριο της ιστοσελίδας σας έχει πληγεί από τον αλγόριθμο GOOGLE PANDA.
Ένας καλός κανόνας είναι: D o ΔΕΝ αναμένετε να κατατάσσεστε ψηλά στο Google με περιεχόμενο που βρίσκεται σε άλλους, πιο αξιόπιστους ιστότοπουςκαι μην περιμένετε να ταξινομήσετε καθόλου, αν όλα αυτά που χρησιμοποιείτε δημιουργούνται αυτόματα σε σελίδες χωρίς "προσθήκη αξίας".
Συμβουλή: Μην επαναλαμβάνετε το κείμενο, ακόμα και το δικό σας, σε πάρα πολλές σελίδες στον ιστότοπό σας.
Περισσότερα ανάγνωση:
- Ποιες σελίδες στην περιοχή σας βλάπτουν ή βοηθούν τις κατατάξεις σας;
- Ο αλγόριθμος αλλαγής προκαλεί πτώση κατάταξης
- Διπλωματικές συμβουλές σχετικά με το περιεχόμενο από την Google
Πώς αποκτάτε διπλό ή εσοχή στις καταχωρίσεις SERP του Google; Πώς αποκτάτε δύο καταχωρίσεις από τον ίδιο ιστότοπο στα πρώτα δέκα αποτελέσματα στο Google αντί για ένα (σε κανονική προβολή με 10 αποτελέσματα).
Σε γενικές γραμμές, αυτό σημαίνει ότι έχετε τουλάχιστον δύο σελίδες με αρκετό link equity για να φτάσετε στα δέκα πρώτα αποτελέσματα - δύο σελίδες πολύ σχετικές με τον όρο αναζήτησης. Ωστόσο, το 2017 θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι της Google που δοκιμάζει διαφορετικά σύνολα αποτελεσμάτων, για παράδειγμα συγχωνεύοντας δύο ευρετήρια όπου ένας ιστότοπος κατατάσσεται διαφορετικά και στους δύο.
Μπορείτε να το επιτύχετε με σχετικές σελίδες, καλή εσωτερική δομή και φυσικά συνδέσμους από άλλους ιστοτόπους. Είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί σε λιγότερο ανταγωνιστικές κατακόρυφες, αλλά στο τέλος είναι κάτω σε πολλές περιπτώσεις στην εξουσία τομέα και υψηλή συνάφεια για μια συγκεκριμένη keyphrase.
Ανακατεύθυνση εκτός WWW στο WWW
Ο ιστότοπός σας έχει πιθανώς προβλήματα κανονικοποίησης (ειδικά αν έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου) και μπορεί να ξεκινήσει σε επίπεδο τομέα.
Με απλά λόγια, https://www.hobo-web.co.uk/ μπορεί να αντιμετωπιστεί από την Google ως μια διαφορετική διεύθυνση URL από http://hobo-web.co.uk/ ακόμα κι αν είναι η ίδια σελίδα, και μπορεί να πάρει Ακόμη πιο περίπλοκη.
Η σκέψη του REAL Pagerank μπορεί να αραιωθεί αν η Google μπερδευτεί για τις διευθύνσεις URL και μιλάει απλώς ότι δεν θέλετε αυτό το PR να αραιωθεί (θεωρητικά).
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, ανακατευθύνουν μη-www σε www (ή αντίστροφα) αν ο ιστότοπος βρίσκεται σε διακομιστή Linux / Apache (στο αρχείο htaccess
Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^hobo-web.co.uk [NC] RewriteRule ^(.*)$ https://www.hobo-web.co.uk/$1 [L,R=301]Βασικά, ανακατευθύνετε όλους τους χυμούς Google σε μια κανονική έκδοση μιας διεύθυνσης URL.
Το 2017 - αυτό πρέπει να έχει καλές πρακτικές.
Το διατηρεί απλό κατά τη βελτιστοποίηση για το Google. Πρέπει να σημειωθεί. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αναμειγνύονται οι δύο τύποι www / non-www στο site όταν συνδέετε τις εσωτερικές σελίδες σας !
Σημείωση το 2017 Η Google σας ρωτάει τον τομέα που προτιμάτε να ορίσετε ως κανονικό τομέα σας στα Εργαλεία για Webmasters Google.
Οι ανακατευθύνσεις 301 είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΛΕΥΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ
Αντί να πείτε στο Google, μέσω μιας εντολής 404 ή κάποιας άλλης εντολής, ότι αυτή η σελίδα δεν είναι πλέον εδώ, σκεφτείτε μόνιμα την ανακατεύθυνση μιας σελίδας σε μια σχετικά παρόμοια σελίδα, για να συγκεντρώσετε κάθε ισοτιμία σύνδεσης που μπορεί να έχει η σελίδα.
Ο γενικός κανόνας μου είναι να διασφαλίσω ότι οι πληροφορίες (και οι λέξεις-κλειδιά) περιέχονται στη νέα σελίδα - παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ήδη τη δύναμη της ανακατεύθυνσης 301 και πώς μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να τροφοδοτήσετε ακόμη και εντελώς άσχετες σελίδες στην κορυφή της Google για κάποιο χρονικό διάστημα - μερικές φορές πολύ καιρό.
Το Google φαίνεται να σκέφτεται ότι οι ανακατευθύνσεις του διακομιστή είναι εντάξει - γι 'αυτό το χρησιμοποιώ.
Μπορείτε να αλλάξετε την εστίαση μιας ανακατεύθυνσης, αλλά αυτό είναι λίγο μαύρο καπέλο για μένα και μπορεί να κακοποιηθεί - δεν μιλάω γι 'αυτά τα πράγματα σε αυτό το blog. Αλλά αξίζει να γνωρίζετε - πρέπει να διατηρήσετε αυτές τις ανακατευθύνσεις στη θέση σας στο αρχείο htaccess.
Επαναπροσανατολισμός πολλών παλαιών σελίδων σε μια νέα σελίδα - λειτουργεί για μένα, εάν οι πληροφορίες υπάρχουν στη νέα σελίδα που ταξινόμησε την παλιά σελίδα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Αυτή η τακτική έχει βαριά ανεπιθύμητη αλληλογραφία το 2017. Προσέξτε με τις ανακατευθύνσεις. Νομίζω ότι έχω δει ποινές που μεταφέρονται μέσω των 301. Επίσης, δεν θα έπαιζα τυφλά την αρχική σας σελίδα. Θα ήμουν επίσης προσεκτικός να ανακατευθύνει πολλές συνδέσεις χαμηλής ποιότητας σε μια διεύθυνση URL. Εάν χρειάζεστε μια σελίδα για να ανακατευθύνετε παλιές διευθύνσεις URL, εξετάστε το χάρτη ιστότοπου ή τη σελίδα επαφών σας. Ελέγξτε τυχόν σελίδες με ανασύνδεσμους ΠΡΙΝ τους ανακατευθύνετε σε μια σημαντική σελίδα.
Βλέπω ότι το CANONICALS λειτουργεί το ίδιο με το 301 το 2017 - αν και φαίνεται ότι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να έχουν αντίκτυπο.
Συμβουλή - μια καλή τακτική αυτή τη στιγμή είναι να ΣΥΝΟΛΙΣΕΤΕ τα παλιά, λεπτά άρθρα με χαμηλή απόδοση τα οποία αγνοεί το Google, σε μεγαλύτερα, καλύτερα ποιοτικά άρθρα .
Συνήθως 301 όλες τις σελίδες σε μία μόνο πηγή για να εδραιώσω το μετοχικό κεφάλαιο και το μετοχικό κεφάλαιο περιεχομένου. Εφόσον η πρόθεση είναι να εξυπηρετήσει τους χρήστες και να δημιουργήσει κάτι πιο ενημερωμένο - το Google είναι εντάξει με αυτό.
Το Canonical Element Link είναι ο καλύτερος φίλος σας
Αυτό το στοιχείο χρησιμοποιείται από την Google, Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης για να τους βοηθήσει να καθορίσετε τη σελίδα που θέλετε να κατατάξουν από δύο αντίτυπα και κοντά σελίδες διπλούν βρίσκεται στην ιστοσελίδα σας, ή σε άλλες σελίδες στο διαδίκτυο.
Στο παραπάνω βίντεο, ο Matt Cutts από την Google μοιράζεται συμβουλές σχετικά με τη νέα ετικέτα rel = "canonical" (ακριβέστερα - το κανονικό στοιχείο σύνδεσης ) που υποστηρίζουν οι 3 κορυφαίες μηχανές αναζήτησης.
Η Google, η Yahoo !, και η Microsoft συμφώνησαν να συνεργαστούν μαζί σε ένα
"Κοινή προσπάθεια για τη μείωση του διπλού περιεχομένου για μεγαλύτερους, πιο σύνθετους ιστότοπους και το αποτέλεσμα είναι το νέο Canonical Tag".
Παράδειγμα Canonical Tag από το ιστολόγιο του Google Webmaster Central:
<Link rel = "canonical" href = "http://www.example.com/product.php?item=swedish-fish" />
Η διαδικασία είναι απλή. Μπορείτε να βάλετε αυτήν την ετικέτα σύνδεσης στην επικεφαλίδα των διευθύνσεων URL διπλότυπου περιεχομένου αν νομίζετε ότι τη χρειάζεστε.
Προσθέτω ένα αυτοαναφερόμενο κανονικό στοιχείο σύνδεσης ως πρότυπο αυτές τις μέρες - σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ιστοσελίδα.
Είναι rel = "canonical" μια υπόδειξη ή μια οδηγία;
Είναι μια υπόδειξη που τιμούμε έντονα. Θα λάβουμε υπόψη την προτίμησή σας, σε συνδυασμό με άλλα σήματα, κατά τον υπολογισμό της πιο συναφούς σελίδας που θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια σχετική διαδρομή για να καθορίσω το κανονικό, όπως <link rel = "canonical" href = "product.php? Item = swedish-fish" />;
Ναι, οι σχετικές διαδρομές αναγνωρίζονται όπως αναμένεται με την ετικέτα <link> . Επίσης, εάν συμπεριλάβετε μια σύνδεση <base> στο έγγραφό σας, οι σχετικές διαδρομές θα επιλυθούν σύμφωνα με τη βασική διεύθυνση URL.
Είναι εντάξει αν το κανονικό δεν είναι ακριβές αντίγραφο του περιεχομένου;
Επιτρέπουμε μικρές διαφορές, π.χ. στη σειρά ταξινόμησης ενός πίνακα προϊόντων. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις κανονικές και τις διπλές σελίδες σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, επομένως ενδέχεται να βλέπουμε περιστασιακά διαφορετικές εκδόσεις του περιεχομένου σας. Όλα αυτά είναι εντάξει μαζί μας.
Τι γίνεται αν το rel = "canonical" επιστρέφει ένα 404;
Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε ευρετήριο στο περιεχόμενό σας και να χρησιμοποιούμε ένα ευρετικό για να βρούμε ένα κανονικό, αλλά συνιστούμε να ορίσετε τις υπάρχουσες διευθύνσεις URL ως κανονικές.
Τι γίνεται αν το rel = "canonical" δεν έχει ακόμη ευρετηριαστεί;
Όπως όλα τα δημόσια περιεχόμενα στον ιστό, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και να ανιχνεύσουμε γρήγορα μια καθορισμένη κανονική διεύθυνση URL. Μόλις το αναπροσαρμόσουμε, θα επανεξετάσουμε αμέσως το rel = "κανονικό" υπαινιγμό.
Μπορεί rel = "κανονική" να είναι μια ανακατεύθυνση;
Ναι, μπορείτε να καθορίσετε μια διεύθυνση URL που ανακατευθύνει ως κανονική διεύθυνση URL. Στη συνέχεια, η Google θα επεξεργαστεί την ανακατεύθυνση ως συνήθως και θα προσπαθήσει να την αναδείξει.
Τι γίνεται αν έχω αντιφατικές rel = "κανονικές" ονομασίες;
Ο αλγόριθμός μας είναι επιεικής: μπορούμε να ακολουθήσουμε τις κανονικές αλυσίδες, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ενημερώσετε τους συνδέσμους για να υποδείξετε μια ενιαία κανονική σελίδα για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα κανονικοποίησης.
Μπορεί αυτή η ετικέτα σύνδεσης να χρησιμοποιηθεί για να προτείνει μια κανονική διεύθυνση URL σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα;
** Ενημέρωση στις 12/17/2009: Η απάντηση είναι ναι! Υποστηρίζουμε τώρα ένα cross-domain rel = "κανονικό" στοιχείο σύνδεσης. **
Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://googlewebmastercentral.blogspot.co.uk/2009/02/specify-your-canonical.html
Χρειάζομαι ένα XML Sitemap XML για την ιστοσελίδα μου;
Τι είναι ένας χάρτης ιστοτόπου XML και χρειάζομαι ένα για SEO το site μου για το Google;
"(Το πρωτόκολλο XML Sitemap) έχει ευρεία υιοθέτηση, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης από την Google, το Yahoo !, και τη Microsoft"
Όχι. τεχνικά ΔΕΝ χρειάζεστε έναν Χάρτη ιστοτόπου XML για τη βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου για την Google, εάν διαθέτετε ένα λογικό σύστημα πλοήγησης το οποίο η Google μπορεί να ανιχνεύσει και να ευρετηριάσει εύκολα.
Πάντως - το 2017 - θα πρέπει να έχετε ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου το οποίο θα παράγει ένα ως βέλτιστη πρακτική - και θα πρέπει να υποβάλετε αυτόν το χάρτη ιστότοπου στο Google στα Εργαλεία για Webmasters Google. Και πάλι - βέλτιστη πρακτική.
Το Google έχει πει πολύ πρόσφατα ότι οι XML και RSS είναι ακόμα μια πολύ χρήσιμη μέθοδος ανεύρεσης για να διαλέξουν το πρόσφατα ενημερωμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.
Ένας χάρτης ιστοτόπου XML είναι ένα αρχείο στον διακομιστή σας με το οποίο μπορείτε να βοηθήσετε την Google να ανιχνεύσει και να ευρετηριάσει όλες τις σελίδες στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι προφανώς χρήσιμο για πολύ μεγάλους ιστότοπους που δημοσιεύουν συχνά νέο περιεχόμενο ή ενημερώνουν τακτικά το περιεχόμενο.
Οι ιστοσελίδες σας θα εξακολουθήσουν να εισέρχονται στα αποτελέσματα αναζήτησης χωρίς έναν χάρτη ιστότοπου XML αν η Google μπορεί να τα βρει αν ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας εάν:
- Βεβαιωθείτε ότι όλες οι σελίδες σας συνδέονται με τουλάχιστον ένα άλλο στον ιστότοπό σας
- Συνδέστε συχνά με τις σημαντικές σελίδες σας, με (διαφορετικό κείμενο αγκύρωσης, στην πλοήγηση και στο περιεχόμενο κειμένου σελίδας αν θέλετε καλύτερα αποτελέσματα)
Θυμηθείτε - η Google χρειάζεται συνδέσμους για να βρει όλες τις σελίδες στον ιστότοπό σας και συνδέσεις που επεκτείνουν το Pagerank, οι οποίες βοηθούν τις σελίδες να κατατάσσονται - οπότε ένας χάρτης ιστοτόπου XML δεν υποκαθιστά μια μεγάλη αρχιτεκτονική ιστοτόπων.
"Οι χάρτες ιστοτόπων είναι ένας εύκολος τρόπος για τους υπεύθυνους webmasters να ενημερώνουν τις μηχανές αναζήτησης σχετικά με τις σελίδες στους ιστότοπούς τους που είναι διαθέσιμες για ανίχνευση. Στην απλούστερη μορφή του, ένα Sitemap είναι ένα αρχείο XML που απαριθμεί URLs για μια περιοχή μαζί με πρόσθετα μεταδεδομένα για κάθε URL (όταν ενημερώθηκε τελευταία, πόσο συχνά συνήθως αλλάζει, και πόσο σημαντικό είναι, σε σχέση με άλλες διευθύνσεις URL στην ιστοσελίδα), Ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να ανιχνεύσουν πιο έξυπνα τον ιστότοπο."
Τα περισσότερα μοντέρνα CMS δημιουργούν αυτόματα χάρτες ιστότοπων XML και η Google σας ζητά να υποβάλετε έναν χάρτη ιστότοπου στα εργαλεία για webmastersκαι έχω κάνει αυτές τις μέρες.
Προτιμώ να ορίσω με μη αυτόματο τρόπο τις σημαντικές σελίδες μου με συνδέσμους και βάθος περιεχομένου, αλλά ένας χάρτης ιστοτόπου XML αποτελεί μια βέλτιστη πρακτική το 2017 για τους περισσότερους ιστότοπους.
Rich Snippets
Τα εμπλουτισμένα αποκόμματα και η σκιαγράφηση του σχήματος μπορεί να είναι εκφοβιστικά αν είστε νέοι σε αυτά - αλλά σημαντικά δεδομένα σχετικά με την επιχείρησή σας μπορούν στην πραγματικότητα να προστεθούν απλά στον ιστότοπό σας με λογική βελτιστοποίηση του υποσέλιδου του ιστότοπού σας.
Αυτό είναι εύκολο να εφαρμοστεί.
Ένα βελτιστοποιημένο υποσέλιδο ιστότοπου μπορεί να συμμορφώνεται με το νόμο, μπορεί να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα τον ιστότοπό σας και να βοηθήσουν στην χρηστικότητα και να βελτιώσουν τις μετατροπές.
Η κατάλληλη βελτιστοποίηση του υποσέλιδου του ιστότοπού σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε το απόσπασμά σας αναζήτησης στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google:
Αν είστε επιχειρηματίας στο Ηνωμένο Βασίλειο - ο ιστότοπός σας πρέπει να πληροί τις νομικές απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για να συμμορφωθεί με τον UK Companies Act 2007 . Είναι εύκολο να ενσωματώσετε αυτές τις απαιτούμενες πληροφορίες στο υποσέλιδο σας.
"Οι εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να περιλαμβάνουν ορισμένες ρυθμιστικές πληροφορίες στους ιστότοπούς τους και στα υποσέλιδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ...... ή θα παραβιάζουν τον νόμο περί εταιρειών και θα επιβάλλουν πρόστιμο . ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ"
Εδώ πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον ιστότοπο και τα υποσέλιδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να συμμορφώνεται με τον νόμο περί εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου (με τις πληροφορίες με έντονους χαρακτήρες ).
------------
- Το όνομα της εταιρείας - MBSA Marketing LTD (Trading as Hobo)
- Φυσική γεωγραφική διεύθυνση (Μία ταχυδρομική θυρίδα είναι απίθανο να είναι επαρκής ως γεωγραφική διεύθυνση, αλλά διεύθυνση του εγγεγραμμένου γραφείου θα ήταν - Εάν η επιχείρηση είναι εταιρεία, πρέπει να συμπεριληφθεί και η διεύθυνση του εγγεγραμμένου γραφείου.) Η MBSA Marketing LTD εμπορεύεται ως Hobo, / 68 Finnart Street, / Greenock, /ΡΑ16 8Ηϋ. / Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο
- Πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός εγγραφής της εταιρείας και, σύμφωνα με τον νόμο περί εταιρειών, να δηλώνεται ο τόπος εγγραφής (π.χ. η MBSA Marketing LTD είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στη Σκωτία με αριθμό εταιρείας SC536213
- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας (Δεν αρκεί να συμπεριλάβουμε ένα έντυπο "επικοινωνήστε μαζί μας" χωρίς επίσης να δώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια γεωγραφική διεύθυνση κάπου εύκολα προσβάσιμη στον ιστότοπο) info@hobo-web.co.uk
- Πρέπει να δοθεί το όνομα του οργανισμού με τον οποίο ο πελάτης συνάπτει συμβάσεις. Αυτό μπορεί να διαφέρει από το εμπορικό όνομα. Οποιαδήποτε τέτοια διαφορά θα πρέπει να εξηγηθεί Ο τομέας hobo-web.co.uk και το λογότυπο Hobo και το δημιουργικό ανήκουν στον Shaun Anderson και έχουν λάβει άδεια στη MBSA Marketing LTD από την οποία ο Shaun είναι μισθωτός συνιδρυτής .
- Εάν η επιχείρησή σας έχει αριθμό ΦΠΑ, θα πρέπει να αναφέρεται ακόμη και αν ο ιστότοπος δεν χρησιμοποιείται για συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου. ΦΠΑ 249 1439 90
- Οι τιμές στον ιστότοπο πρέπει να είναι σαφείς και σαφείς. Επίσης, δηλώστε εάν οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το κόστος φόρου και παράδοσης. Όλες οι τιμές της Hobo Web Co Uk αναφέρονται σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή στην ιστοσελίδα EXCLUDE VAT
------------
Οι παραπάνω πληροφορίες δεν χρειάζεται να εμφανίζονται σε κάθε σελίδα, περισσότερο σε μια σελίδα που είναι προσιτή. Εντούτοις - με τις ιστοσελίδες αξιολόγησης της Google Quality Raters για την ποιότητα βάσει της εμπειρογνωμοσύνης, της εξουσιοδότησης και της εμπιστοσύνης (δείτε την πρόσφατη δημοσίευση υψηλής ποιότητας τοποθεσίας ιστότοπων ) - ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σήμα που μπορείτε να στείλετε σε έναν αλγόριθμο ή τα μάτια του αναθεωρητή ότι είστε νόμιμη επιχείρηση Μια λογική κίνηση αυτή τη στιγμή (αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, φυσικά).
Σημείωση: Εάν η επιχείρηση είναι μέλος επαγγελματικής ή επαγγελματικής ένωσης, θα πρέπει να παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιότητα μέλους, συμπεριλαμβανομένου αριθμού εγγραφής. Εξετάστε επίσης τους κανονισμούς πώλησης εξ αποστάσεως που περιέχουν άλλες απαιτήσεις πληροφόρησης για τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις που πωλούν στους καταναλωτές (B2C, σε αντίθεση με τις πωλήσεις B2B).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου:
- Εταιρείες Πράξη 2006 (έκδοση HTML)
- Οι περί Εταιρειών (Καταχωρητής, Γλώσσες και Γνωστοποιήσεις Συναλλαγών) Κανονισμοί 2006
- Εταιρείες Πράξη (760-σελίδα / 2.8MB PDF)
- Οι κανονισμοί ηλεκτρονικού εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου - εξαιρετικός οδηγός OUT-LAW
Παρόλο που προβάλλουμε τις περισσότερες, αν όχι όλες, πληροφορίες σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα υποσέλιδα ιστότοπων, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να συγκεντρωθούν σαφώς σε μια σελίδα αυτές οι πληροφορίες και να εξηγηθεί γιατί υπάρχει - και να το τυλίξετε σε μια ενημερωτική θέση (ελπίζω).
Δυναμική ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων PHP στο WordPress
Τώρα που ο ιστότοπός σας συμμορφώνεται με τον νόμο - θα θελήσετε να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας δεν φαίνεται ποτέ ξεπερασμένος.
Κατά την επεξεργασία του υποσέλιδου σας - βεβαιωθείτε ότι η ειδοποίησή σας σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα είναι δυναμική και θα αλλάζει κάθε χρόνο - αυτόματα.
Είναι απλό να εμφανίσετε μια δυναμική ημερομηνία στο υποσέλιό σας στο WordPress, για παράδειγμα, ώστε να μην χρειάζεται να αλλάξετε την ειδοποίησή σας σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα στο ιστολόγιό σας, όταν αλλάζει το έτος.
Αυτό το μικρό κομμάτι κώδικα θα εμφανίσει το τρέχον έτος. Απλά προσθέστε το στο footer.php του θέματος και μπορείτε να ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι δεν βλέπετε ηλίθια ή να δώσετε την εντύπωση ότι ο ιστότοπός σας είναι ξεπερασμένος και αχρησιμοποίητος, στην αρχή κάθε έτους.
© Copyright 2004 - <?php echo date("Y") ?>
Μια απλή και κομψή ανακοίνωση πνευματικών δικαιωμάτων php για blogs WordPress.
Προσθήκη υποσέλιδου Schema.org στο υποσέλιδο σας
Μπορείτε να πάρετε τις πληροφορίες που έχετε από πάνω και να τις μετατρέψετε με το περιθώριο του Schema.org για να δώσετε ακόμα πιο ακριβείς πληροφορίες στις μηχανές αναζήτησης.
<Div> <P> © Copyright 2006-2016 Η MBSA Marketing LTD εμπορεύεται ως Hobo, Εταιρεία Αρ. SC536213 | Κωδικός ΦΠΑ 249 1439 90 <br> 68 Finnart Street, Greenock, PA16 8HJ, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο | ΤΗΛΕ: 0800 689 0293 <br> Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή - η τοπική ώρα είναι <span id = "time"> 9:44:36 </ span> (GMT) </ P> </ Div>…σ 'αυτό.
<div> <div itemscope="" itemtype="http://schema.org/LocalBusiness"> © Copyright 2006-2016 <span itemprop="name">Hobo</span> <div itemprop="address" itemscope="" itemtype="http://schema.org/PostalAddress"> ADDRESS: <span itemprop="streetAddress">68 Finnart Street</span>, <span itemprop="addressLocality">Greenock</span>, <span itemprop="addressRegion">Scotland</span>, <span itemprop="postalCode">PA16 8HJ</span>, <span itemprop="addressCountry">GB</span> | TEL: <span itemprop="telephone">0800 689 0293</span> | EMAIL: <a href="mailto:info@hobo-web.co.uk" itemprop="email">info@hobo-web.co.uk</a>. </div> <span itemprop="geo" itemscope="" itemtype="http://schema.org/GeoCoordinates"> <meta itemprop="latitude" content="55.9516"> <meta itemprop="longitude" content="4.7725"> </span> <span>Company No. SC536213</span> | VAT No.<span itemprop="vatID">249 1439 90</span> | Business hours are <time itemprop="openingHours" datetime="Mo,Tu,We,Th,Fr 09:00-17:00">09.00 a.m. to 17.00 p.m. Monday to Friday</time> Local Time is <span id="time">9:46:20</span> (GMT) </div> <span class="rating-desc" itemscope="" itemtype="http://schema.org/Product"> <span itemprop="name">Hobo Web SEO Services</span> <span itemprop="aggregateRating" itemscope="" itemtype="http://schema.org/AggregateRating"> Rated <span itemprop="ratingValue">4.8</span> / 5 based on <span itemprop="reviewCount">11</span> reviews. | <a class="ratings" href="https://plus.google.com/b/113802450121722957804/113802450121722957804/about/p/pub?review=1">Review Us</a> </span> </span> </div>Συμβουλή: Σημειώστε τον κώδικα κοντά στο τέλος του παραπάνω παραδείγματος, εάν αναρωτιέστε πώς να λάβετε κίτρινες αξιολογήσεις αστεριών στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google .
Πήρα κίτρινα αστέρια στο Google μέσα σε λίγες μέρες από την προσθήκη του κώδικα στο πρότυπο ιστοτόπου μου - συνδέοντας απευθείας τον ιστότοπό μου με τις πληροφορίες που έχει ήδη η Google σχετικά με την επιχείρησή μου.
Επίσης - μπορείτε να τροποποιήσετε αυτόν το σύνδεσμο στη διεύθυνση plus.google.com για να συνδεθείτε απευθείας στη σελίδα σας REVIEWS στο Google Plus για να ενθαρρύνετε τα άτομα να ελέγχουν την επιχείρησή σας.
Τώρα μπορείτε να έχετε ένα υποσέλιδο ιστότοπου που βοηθά την επιχείρησή σας να συμμορφώνεται με το νόμο του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι πιο εύχρηστο, ενημερώνει αυτόματα το έτος ειδοποιήσεων σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα - και βοηθά τον ιστότοπό σας να παραμείνει στο Google SERPs.
PRO Tip - Τώρα γνωρίζετε τα βασικά, εξετάστε την εφαρμογή πλούσιου σχήματος χρησιμοποιώντας μια πολύ πιο καθαρή μέθοδο που ονομάζεται JSON-LD !
Περισσότερα ανάγνωση
Κρατήστε το απλό, ανόητο
Μην οικοδομήσετε τον ιστότοπό σας με πλαίσια Flash ή HTML.
Λοιπόν ... όχι αποκλειστικά στο Flash, και ειδικά όχι αν γνωρίζετε πολύ λίγα για την ολοένα και βελτιωμένη προσβασιμότητα του Flash.
Το Flash είναι ένα plug-in ιδιοκτησίας που δημιουργήθηκε από τη Macromedia για να εμπλουτίσει (αν και) φανταστικά εμπλουτισμένα μέσα για τους ιστοτόπους σας. Το W3C σας συμβουλεύει να αποφύγετε τη χρήση μιας τέτοιας ιδιόκτητης τεχνολογίας για την κατασκευή ενός ολόκληρου ιστότοπου. Αντ 'αυτού, οικοδομήστε τον ιστότοπό σας με CSS και HTML, εξασφαλίζοντας ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ρομπότ μηχανών αναζήτησης, μπορούν να δοκιμάσουν το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια, εάν απαιτείται, μπορείτε να ενσωματώσετε αρχεία πολυμέσων, όπως το Flash, στο HTML του ιστότοπού σας.
Το Flash, στα χέρια ενός άπειρου σχεδιαστή, μπορεί να προκαλέσει όλα τα είδη προβλημάτων αυτή τη στιγμή, ειδικά με:
- Προσιτότητα
- Μηχανές αναζήτησης
- Οι χρήστες που δεν έχουν την προσθήκη
- Μεγάλοι χρόνοι λήψης
Το Flash δεν λειτουργεί καθόλου σε ορισμένες συσκευές, όπως το iPhone της Apple. Λάβετε υπόψη ότι η Google επισημαίνει μερικές φορές αν ο ιστότοπός σας δεν είναι φιλικός προς κινητά σε ορισμένες συσκευές. Και στο θέμα των φιλικών προς κινητά ιστότοπων - σημειώστε ότι η Google ειδοποίησε την κοινότητα των webmasters ότι η φιλικότητα προς κινητά θα αποτελέσει παράγοντα κατάταξης της μηχανής αναζήτησης το 2017 .
"Από τις 21 Απριλίου (2015), θα επεκτείνουμε τη χρήση της φιλικότητας προς το κινητό ως σήμα κατάταξης. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει τις αναζητήσεις σε κινητές συσκευές σε όλες τις γλώσσες παγκοσμίως και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κατά συνέπεια, οι χρήστες θα βρουν ευκολότερο να αποκτήσουν σχετικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που είναι βελτιστοποιημένα για τις συσκευές τους. GOOGLE"
Html5 είναι η προτιμώμενη επιλογή σε σχέση με το Flash αυτές τις μέρες, για τους περισσότερους σχεδιαστές. Μια τοποθεσία που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στο Flash θα μπορούσε να προκαλέσει μια μη ικανοποιητική εμπειρία χρήστη και θα μπορούσε να επηρεάσει την κατάταξή σας και ιδιαίτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά. Για παρόμοιους λόγους προσβασιμότητας και ικανοποίησης των χρηστών, θα ήθελα επίσης να πω ότι δεν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με πλαίσια ιστοτόπων .
Όπως σε οποιαδήποτε μορφή σχεδίασης, μην προσπαθήστε να επανεφεύρετε τον τροχό όταν επαρκούν απλά διαλύματα. Η φιλοσοφία KISS είναι από την αυγή του σχεδιασμού.
Το KISS δεν σημαίνει βαρετές ιστοσελίδες. Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς ιστότοπους με γραφικά καταρράκτη - αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές - π.χ. HTML & CSS. Αν είστε νέοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αποφύγετε τα πράγματα όπως το Flash και το JavaScript, ειδικά για στοιχεία όπως τα κυλιόμενα news tickers κλπ. Αυτά τα στοιχεία λειτουργούν καλά για την τηλεόραση - αλλά προκαλούν μόνο προβλήματα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Διατηρήστε τις διατάξεις και τις συστοιχίες πλοήγησης σταθερές και απλές. Μην ξοδεύετε χρόνο, προσπάθεια και χρήματα (ειδικά αν εργάζεστε σε επαγγελματικό περιβάλλον) σχεδιάζοντας φανταχτερά μενού πλοήγησης αν, για παράδειγμα, ο νέος σας ιστότοπος είναι ένας χώρος πληροφοριών.
Ίδια με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας - διατηρήστε τα έγγραφα σας καλά δομημένα και διατηρήστε τη σελίδα Στοιχεία Τίτλου και το σχετικό περιεχόμενο κειμένου, χρησιμοποιήστε τις ετικέτες Headings με ευαισθησία και προσπαθήστε και αποφύγετε να αφήσετε πάρα πολύ από ένα αποτύπωμα - ό, τι κι αν είστε.
Πόσο γρήγορα πρέπει να κατεβάσετε τον ιστοτόπο σας;
Η "ταχύτητα του ιστότοπου", όπως μας λέει η Google στο παραπάνω βίντεο, αποτελεί παράγοντα κατάταξης. Αλλά όπως και με οποιονδήποτε παράγοντα που επιβεβαιώνει η Google είναι ένα σήμα κατάταξης, είναι συνήθως ένα μικρό, "χρωματικό" ένα.
Μια γρήγορη τοποθεσία είναι μια καλή εμπειρία χρήστη (UX), και ένα ικανοποιητικό UX οδηγεί σε υψηλότερες μετατροπές .
Πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπός σας είναι ένα κρίσιμο - αλλά συχνά εντελώς αγνοημένο - στοιχείο σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική επιχείρηση - και αυτό περιλαμβάνει το μάρκετινγκ αναζήτησης και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.
Οι πολύ αργές τοποθεσίες είναι μια κακή εμπειρία χρήστη - και η Google είναι όλα σχετικά με το GOOD UX αυτές τις μέρες.
Πόσο είναι η 'Ταχύτητα ιστοτόπου' ένας συντελεστής ταξινόμησης Google;
«Πόσο πολύ είναι ένας πολύ αργός ιστότοπος ένας αρνητικός παράγοντας κατάταξης» είναι μια πιο χρήσιμη ερμηνεία του ισχυρισμού ότι η « ταχύτητα του ιστότοπου είναι ένας συντελεστής κατάταξης της Google ».
Πρώτον - επειδή έχω παρακολουθήσει πολύ αργούς ιστότοπους 10 δευτερολέπτων και περισσότερο επηρεάζονται αρνητικά στο Google, και δεύτερον, από δηλώσεις που έγιναν από τους υπαλλήλους της Google:
"Λέμε ότι υπάρχει ένας μικρός παράγοντας για τις σελίδες που είναι πολύ αργά για να φορτώσετε όπου λαμβάνουμε αυτό υπόψη . John Mueller,GOOGLE"
Η Google ενδέχεται να ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας πιο αργά εάν έχετε έναν αργό ιστότοπο. Και αυτό είναι κακό - ειδικά εάν προσθέτετε νέο περιεχόμενο ή κάνετε αλλαγές σε αυτό.
"Βλέπουμε ένα εξαιρετικά υψηλό χρόνο απόκρισης για τα αιτήματα που έγιναν στον ιστότοπό σας (μερικές φορές, πάνω από 2 δευτερόλεπτα για να φέρετε μια μόνο διεύθυνση URL ). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίσουμε σοβαρά τον αριθμό των διευθύνσεων URL που θα ανιχνεύσουμε από τον ιστότοπό σας. John Mueller, GOOGLE"
Ο John ανέφερε συγκεκριμένα ότι 2 δευτερόλεπτα διαταράσσουν τη δραστηριότητα CRAWLING, όχι την ικανότητα RANKING, αλλά παίρνετε την εικόνα.
Πόσο γρήγορα πρέπει να φορτώσει ο ιστότοπός σας το 2017;
Η πρόσφατη έρευνα είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά θα δείχνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα .
Μια μη τεχνική στρατηγική SEO Google
Εδώ είναι μερικές τελικές σκέψεις:
- Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική - η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης - αναζητά σελίδες για να δώσει αποτελέσματα αναζήτησης, το 90% των χρηστών της ψάχνει για πληροφορίες. Το ίδιο το Google WANTS τα οργανικά αποτελέσματα γεμάτα πληροφορίες. Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι θα συνδέονται με σχετικό περιεχόμενο πληροφοριών, έτσι ώστε οι πλούσιες σε περιεχόμενο ιστοσελίδες να έχουν πολλούς συνδέσμους - ειδικά συνδέσμους ποιότητας. Η Google κατατάσσει ιστότοπους με πολλούς συνδέσμους (ειδικά συνδέσμους ποιότητας) στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης, ώστε το προφανές πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε πολλά πληροφοριακά περιεχόμενα στο δικτυακό σας τόπο .
- Νομίζω ότι κατάταξη σε οργανικές καταχωρήσεις είναι πολλά σχετικά με αξιόπιστους συνδέσμους καθιστώντας αξιόπιστες σελίδες κατάταξη, καθιστώντας αξιόπιστους συνδέσμους κάνοντας αξιόπιστες σελίδες να κατατάξουν ad nauseam για διάφορες λέξεις-κλειδιά. Ορισμένες σελίδες μπορούν να μεταβιβάσουν εμπιστοσύνη σε άλλο ιστό Ορισμένες σελίδες δεν μπορούν. Ορισμένοι σύνδεσμοι μπορούν. Κάποιοι δεν μπορούν. Ορισμένοι σύνδεσμοι είναι αξιόπιστοι για να περάσουν την ικανότητα κατάταξης σε άλλη σελίδα. Ορισμένα δεν είναι. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ.
- Οι μηχανικοί της Google κατασκευάζουν ένα AI - αλλά όλα βασίζονται σε απλές ανθρώπινες επιθυμίες να κάνουν κάτι να συμβεί ή μάλιστα να αποτρέψει κάτι. Μπορείτε να εργαστείτε με τους μηχανικούς της Google ή εναντίον τους. Πρέπει να κάνουν χρήματα για την Google, αλλά δυστυχώς για αυτούς πρέπει να κάνουν την καλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο για εμάς τους ανθρώπους, ως μέρος της συμφωνίας. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο που επωφελείται από αυτό. Τι είναι ένας μηχανικός της Google που προσπαθεί να κάνει με έναν αλγόριθμο; Θυμάμαι πάντα ότι ήταν μια πρώτη ιδέα πριν ήταν ένας αλγόριθμος. Τι ήταν αυτή η ιδέα; Σκεφτείτε σαν μηχανικούς της Google και δώστε στο Google αυτό που θέλει. Τι προσπαθεί να δώσει η Google στους χρήστες της; Ευθυγραμμίστε το με αυτό . Τι δεν θέλει να δώσει η Google στους χρήστες της; Δεν φαίνεται τίποτα όπως αυτό . ΣΚΕΦΤΗΣΤΕ ΩΣ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ GOOGLE &
- Η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης που βασίζεται σε συνδέσμους. Η Google δεν χρειάζεται περιεχόμενο για ταξινόμηση σελίδων αλλά χρειάζεται περιεχόμενο για να δώσει στους χρήστες . Η Google πρέπει να βρει περιεχόμενο και βρίσκει περιεχόμενο ακολουθώντας τους συνδέσμους όπως κάνετε όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο. Έτσι, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι λέτε στον κόσμο για τον ιστότοπό σας, ώστε άλλοι ιστότοποι να συνδέονται με τη δική σας. Μην ανησυχείτε για την παλινδρόμηση σε ισχυρότερες τοποθεσίες ή ακόμη και πραγματικούς ιστότοπους - νομίζω ότι αυτό προσθέτει στην εξουσιοδότησή σας - το οποίο είναι καλύτερα να έχετε από την κατάταξη μόνο για μερικούς στενούς βασικούς όρους.
- Όλα έχουν όρια. Η Google έχει όρια. Τι είναι? Πώς θα τα παρακολουθούσατε ή θα τα δοκιμάσατε, θα τα σπάζατε ή θα τα ωφελήσατε ή θα τους τιμωρήσατε; Δεν είναι εργαστήριο - δεν μπορείτε να δοκιμάσετε πολύ, αν όχι τίποτα, 100% με ακρίβεια, αλλά μπορείτε να υποθέσετε με βάση την λογική προσέγγιση έχοντας κατά νου τι θα κάνει ο μηχανικός της Google και τι θα κάνατε αν η Google ήταν δική σας.
- Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί η μυστικότητα της Google είναι τελικά να έχει τυχαία - ή, τουλάχιστον, τυχαία στην επιφάνεια, όπως παρουσιάζεται στους χρήστες της Google - σε αυτήν διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα σταθερά - σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος για να Αποτρέψτε έναν περίεργο βελτιστοποιητή να διαπιστώσει πώς λειτουργεί. Λοιπόν, το νομίζω αυτό. Και νομίζω ότι αυτή η τυχαιότητα εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους. Τι θα λειτουργήσει για μερικούς ιστότοπους ίσως να μην λειτουργεί κατ 'ανάγκη για τους ιστότοπούς σας - δεν είναι το ίδιο ούτως ή άλλως. Ίσως δεν υπάρχουν δύο τοποθεσίες οι ίδιες (οι συνθήκες είναι διαφορετικές για ένα ξεκίνημα για οποιεσδήποτε δύο τοποθεσίες).
- Η Google μπορεί να παίξει ζάρια με το πολυβόλο της Google, ώστε να το γνωρίζετε. Χρησιμοποιεί πολλαπλά αποτελέσματα και τα περιστρέφει και εξυπηρετεί διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικά μηχανήματα και προγράμματα περιήγησης, ακόμη και στον ίδιο υπολογιστή. Τα αποτελέσματα της Google μεταβάλλονται συνεχώς - ορισμένες σελίδες κατατάσσονται στην κορυφή συνεχώς επειδή δίνουν στο Google αυτό που θέλει σε ορισμένες περιοχές ή μπορεί να έχουν απλώς έναν μεγαλύτερο αριθμό και ποικιλία πιο αξιόπιστων συνδέσμων από ό, τι σας κάνει.
- Η Google έχει μεγάλη μνήμη όταν πρόκειται για συνδέσμους και σελίδες και συνδέσμους για τον ιστότοπό σας - ίσως για ένα άπειρο προφίλ μνήμης του ιστότοπού σας. Ίσως να συγχωρεί αλλά να μην ξεχνά ποτέ. Ίσως μπορεί να ξεχάσει πάρα πολύ, ακριβώς όπως και εμείς, και έτσι οι προηγούμενες ποινές ή απαγορεύσεις μπορούν να αρθούν. Νομίζω (ανάλογα με τον ιστότοπο, επειδή η Google μπορεί να βρει αν έχετε ένα blog ή έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου), η Google πιθανότατα εξετάζει επίσης διαφορετικές εκδόσεις ιστορικού συγκεκριμένων σελίδων, ακόμα και σε μεμονωμένες τοποθεσίες. ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ GOOGLE; Επί τόπου, μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε το Google - δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι. Να είστε καθαροί στο χώρο σας και να κάνετε την Google να σκέφτεται δύο φορές για να σας χτυπήσει για διαφορές στο προφίλ σας σύνδεσης.
- Κερδίστε την εμπιστοσύνη της Google. Οι περισσότεροι από τους πιο προσοδοφόρους λογαριασμούς μας προέρχονται από παραπομπές πελατών που μας εμπιστεύονται. Πριν τους είπαν οι πελάτες, δεν ήξεραν για εμάς. Εντάξει, ίσως είχαν ακούσει για εμάς από τους ανθρώπους, με τη σειρά τους, δεν πίστευαν τόσο πολύ. Από τη μαρτυρία των πελατών, η παραπομπή τώρα μας εμπιστεύεται πολύ περισσότερο. Αυτές οι παραπομπές μας εμπιστεύονται αυτόματα σε κάποιο βαθμό. Αυτή η εμπιστοσύνη μεγαλώνει όταν παραδίδουμε. Η παραπομπή τώρα μας εμπιστεύεται πολύ. Αλλά είναι ένας δύσκολος αγώνας από εκείνο το σημείο για να συνεχίσετε να παρέχετε αυτή την εμπιστοσύνη και να κερδίζετε ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη, επειδή δεν θέλετε να βουτήξετε στην εμπιστοσύνη - είναι ωραίο να αποκτήσετε ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Η Google λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως αυτό το ανθρώπινο συναίσθημα και οι μηχανές αναζήτησης έχουν προσπαθήσει εδώ και χρόνια να παραδώσουν ένα αξιόπιστο σύνολο ιστότοπων με βάση την ανθρώπινη επιθυμία και την προοπτική αναζήτησης.
- Μην σπάστε την εμπιστοσύνη της Google - αν ο φίλος σας σας προδίδει, ανάλογα με το τι έχουν κάνει, έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους. Μερικές φορές η εμπιστοσύνη έχει χαθεί εντελώς. Εάν κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει το Google να το χειριστεί με τρόπο που δεν θέλει, θα χάσετε την εμπιστοσύνη και σε ορισμένες περιπτώσεις θα χάσετε την εμπιστοσύνη (σε μερικές περιοχές). Για παράδειγμα, οι σελίδες σας ενδέχεται να είναι σε θέση να ταξινομηθούν, αλλά οι σύνδεσμοί σας ίσως να μην είναι αξιόπιστοι για να εγγυηθούν για έναν άλλο ιστότοπο. ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟ GOOGLE.
- Όταν η Google σας εμπιστεύεται, αυτό συμβαίνει επειδή έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη της για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσει ό, τι χρειάζεται για να πραγματοποιήσει με τον πιο γρήγορο και κερδοφόρο τρόπο. Έχετε βοηθήσει την Google να επιτύχει τους στόχους της. Σας εμπιστεύεται και θα σας ανταμείψει αναφέροντας τη συνεισφορά σας με τη σειρά των ιστότοπων που εμπιστεύονται περισσότερο. Θα αναφέρει τους φίλους που εμπιστεύονται τους περισσότερους που γνωρίζει ότι εκπαιδεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή στην κορυφή αυτών των περιοχών. ΕΑΝ Η GOOGLE ΣΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΙ, ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ή "ΦΙΛΟΙ", Η GOOGLE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
- Η Google ξεγελάει και χειραγωγείται ακριβώς όπως μπορείτε, αλλά θα σας κλωτσήσει στις γοναδές αν παραβιάσετε αυτή την εμπιστοσύνη - όπως πιθανώς θα ήθελα. Αντιμετωπίστε το Google όπως θα το αντιμετωπίζατε.
- Να είστε γρήγορα .
Θυμηθείτε ότι παίρνει το χρόνο να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη .... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η GOOGLE πιέζει την ανάγκη να 'εμπιστευτεί' ως τροποποιητή κατάταξης.
Φυσικά, θα μπορούσα να διαβάζω πάρα πολύ στην Google, την TRUST και την ΧΡΟΝΙΑ Η Google θέλει να περιμένουμε τα πράγματα να συμβούν στο τέλος τους ... αλλά θεωρούν την εμπιστοσύνη να είναι ένα ψυχολογικό συναίσθημα Η Google προσπαθεί να μιμηθεί χρησιμοποιώντας αλγορίθμους με βάση την ανθρώπινη ιδέες.
Εάν κάνετε όλα τα παραπάνω, θα έχετε όλο και περισσότερη επισκεψιμότητα από την Google με την πάροδο του χρόνου.
Εάν θέλετε να ταξινομήσετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά σε πολύ ανταγωνιστικές θέσεις, θα πρέπει να είστε ένα μεγάλο εμπορικό σήμα, να επιλέγετε από μεγάλες μάρκες (και να συνδέεστε με) ή να αγοράσετε συνδέσμους για ψεύτικο ότι εμπιστεύεστε, Με ευφυή τρόπο δεν θα πιαστείτε. Ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις.
Υποθέτω ότι η Google είναι ανοικτή στο con όπως και κάθε άνθρωπος αν βασίζεται σε ανθρώπινα χαρακτηριστικά ....
Χορηγός: mixanikos365 διακριτικά στο τέλος του άρθρου χωρίς συνεχείς διαφημήσεις και αναδυόμενα παράθυρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Thank you for contacting us