Slide show

Η εξέλιξη των κινητών συσκευών

Τα κινητά έχουν αλλάξει ριζικά τον κόσμο μας και, μάλιστα οι συσκευές κινητών συνεχίζουν να εξελίσσονται με ταχύτητα φωτός.


Ας δούμε ποιες λειτουργίες προσφέρουν σήμερα τα κινητά. Και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο ίντερνετ.

Γνωρίζατε ότι η πρώτη κλήση από κινητό τηλέφωνο πραγματοποιήθηκε το 1973; Χρειάστηκαν 11 χρόνια, προτού το πρώτο φορητό τηλέφωνο βγει στην αγορά το 1984. Ένα Motorola που κόστιζε το εντυπωσιακό ποσό των 2500 λιρών Αγγλίας.

Έκτοτε, τα κινητά εξελίχθηκαν σημαντικά. Μάλιστα όσο συρρικνώνονται σε μέγεθος, τόσο επεκτείνονται σε λειτουργίες. Σήμερα δεν είναι απλώς τηλέφωνα, αλλά έχουν μετατραπεί σε παντοδύναμες συσκευές πολυμέσων.

Με αυτά:
περιηγούμαστε στο διαδίκτυο. 
Eλέγxουμε τα email μας.
Τραβάμε φωτογραφίες.
Προσανατολιζόμαστε με το GPS.
Ανεβάζουμε περιεχόμενο σε social media και πολλά, πολλά ακόμα.

Και δεν ξέρουμε τί ακόμα θα κάνουν τα κινητά στο μέλλον.

Έως το 2018, περισσότερο από το ένα τρίτο του πληθυσμού της υφηλίου θα χρησιμοποιεί smartphone. Πρόκειται για πάνω από δυόμισι δισεκατομμύρια άτομα!

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να έχουν στο χέρι το τηλέφωνό τους την ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση. Και, είναι πιο δραστήριοι από ποτέ στα social media.
Τι σημαίνουν όλα αυτά για εσάς και την επιχείρησή σας; Ότι το μάρκετινγκ προσεγγίζει τους πελάτες εκεί που βρίσκονται… και στις μέρες μας, αυτό σημαίνει στα κινητά.

Λοιπόν. Είτε θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Είτε να ενισχύσετε την πιστότητα των πελατών σας. Είτε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Οι κινητές συσκευές μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρησή σας άπειρες ευκαιρίες να προσεγγίσετε τους πελάτες, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.

Από πού λοιπόν να ξεκινήσετε; Από ένα site που λειτουργεί καλά σε κινητά.

Ας υποθέσουμε για λίγο ότι έχετε μια επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στη Μυτιλήνη και θέλετε να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση. Πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα κινητά, για να βρείτε νέους πελάτες; Λοιπόν…

Μπορείτε να βάλετε μια διαφήμιση σε τοπικά portals (σε τοπικό κατάλογο ή σε τοπικό έντυπο ή σε τοπικό διαδικτυακό κατάλογο ή σε τοπική εφημερίδα) που θα κατευθύνει όσους τη βλέπουν στο site σας.
Εν συνεχεία το site σας μπορεί να έχει ένα κουμπί προσφοράς στην αρχική σελίδα που δίνει στους νέους πελάτες 10% έκπτωση για τις πρώτες 2 μέρες ενοικίασης.

Επίσης όταν κάποιος μπαίνει στο site σας από κινητό, είναι καλό ο αριθμός τηλεφώνου της επιχείρησής σας να βρίσκεται στην κορυφή της αρχικής σας σελίδας και όταν ο χρήστης κλικάρει πάνω του να μπορεί να συνδεθεί.

Και αυτά είναι λίγα μόνο παραδείγματα των πολλών, πολλών, τρόπων που τα κινητά βοηθάνε μια επιχείρηση.

Στη συνέχεια, θα καλύψουμε πώς θα κάνετε το site σας εύχρηστο από κινητά, ποιές εφαρμογές για κινητά είναι κατάλληλες για την επιχείρησή σας και πώς δουλεύει η διαφήμιση για κινητά. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1TYF7hGBIIAΟι τεχνολογίες και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει επίσης και οι συνήθειες των χρηστών όπως για παράδειγμα η χρήση των smartphone και των κοινωνικών δυκτίων (facebook, twitter κ.τ.λ) δεν πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις αλλαγές, ΑΝΤΙΘΕΤΑ να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελος της επιχείρησης σας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Web design κατασκευή ιστοσελίδων       Grow Greek Tourism Online - Εκμάθηση μάρκετινγκ στο διαδίκτυο


istogrami βελτιστοποίηση σε μηχανές αναζήτησης
Photo and Video Editing - Κατασκευή διαφημιστικού Video
Cinematic Logo Design
Facebook @istogrami
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  facebook  και αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα για την βελτίωση της ιστοσελίδας σας και τεχνικές διαδικτυακού marketing μέσω της ιστοσελίδας σας κάντε μας like..!!!
www.istogrami.gr
Η πλατφόρμα WIX προτείνεται από εμάς για όσους σκέφτονται να στήσουν e-shop ή σύστημα κρατήσεων, γρήγορη ασφαλής και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πλατφόρμα με Εκπληκτικά θέματα με την τελευταία τεχνολογία στις υπηρεσίες σας
istogrami.blogspot.com
Στήνουμε στην πλατφόρμα της Google υπέροχες ιστοσελίδες και blog , Online magazines και Newspapers, Γρήγορος ασφαλείς server , εύκολο SEO, Custom Domain mames και όλα τα εργαλεία της Google άμεσα διαθέσιμα στις υπηρεσίες σας.!!!
webtemplates365.blogspot.com
Το webside μας με τα θέματα (Templates) που είναι διαθέσιμα σε πλατφόρμα Google τα προτεινόμενα από αυτά είναι διαθέσιμα και σε πλατφόρμα Wordpress εδώ θα δείτε τα Live Demo των θεμάτων για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us