Slide show

papaki.gr Πως συνδέω το domain μου με το Blog μου στο Blogger


 Έχετε δημιουργήσει ένα Blog στο Blogger (blogspot) και θέλετε να ανοίγει με το domain name σας στο Papaki; Τέλεια!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδέσετε εύκολα και μέσα σε λίγα clicks το domain σας.Η διαδικασία είναι απλή και επιτυγχάνεται μέσω της DNS Hosting υπηρεσίας, που είναι δωρεάν για κάθε domain name στο Papaki.

Βήμα 1. Μέσα στο control panel, στην αρχική σελίδα διαχείρισης, πατήστε πάνω στο domain και στη συνέχεια, στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέξτε ενεργοποίηση της DNS Hosting υπηρεσίας.

 



 

Στη συνέχεια θα γίνει αυτόματη ενημέρωση των nameservers (εάν δεν έχουν ενημερωθεί στο παρελθόν). Διαφορετικά θα πρέπει να εισάγετε χειροκίνητα τους nameservers του Papaki dns1.papaki.gr και dns2.papaki.gr. 



Βήμα 2. Μέσα από την καρτέλα των DNS Ρυθμίσεωνπατήστε πάνω στο εικονίδιο Bloggerκαι όλες οι εγγραφές περνάνε αυτόματα στο domain. Στο τέλος πατήστε «Αποθήκευση».


Απαιτείται η δημιουργία και ενός 2ου CNAME record, πληροφορίες για το οποίο θα λάβουμε από το Blogger. Δείτε παρακάτω.

 

Βήμα 3. Ενημερώνοντας τις ρυθμίσεις του Blog σας

Η Google φιλοξενεί πολλά blogs, άρα θα πρέπει να ξέρει ποιο είναι αυτό που πρέπει να ανοίγει με το domain σας. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας login στο blog σας από την Google και στην συνέχεια πηγαίνοντας στην επιλογή Settings | Basic.



Εκεί που εμφανίζει Publishing στο πρώτο πεδίο Blog Address θα πατήσετε πάνω στο «Setup a 3rd party URL for your blog»



Στη συνέχεια θα εισάγετε το domain σας και θα πατήσετε «Save».



Θα εμφανιστεί ένα error, στο οποίο θα εντοπίσετε τα προσωπικά στοιχεία για το 2ο CNAME record που θα δημιουργήσετε χειροκίνητα μέσα από το Control Panel του Papaki.


Οπότε, επιστρέφετε στο Control Panel του Papaki για να δημιουργήσετε χειροκίνητα το 2ο CNAME record μέσα από την DNS Hosting υπηρεσία και την καρτέλα για προχωρημένους.



Πληκτρολογείτε τα στοιχεία που βρίσκονται στο Blogger, κάτω από το Name, Label or Host field και Destination, Target or Points to field (δείτε τη photo παραπάνω) και πατάτε «Αποθήκευση Νέου CNAME record».



Όταν περάσετε το CNAME στο Papaki, επιστρέφετε και πάλι στη σελίδα μέσα στο Blogger (πατάτε back από τη σελίδα ρυθμίσεων DNS του Google), επιλέγετε «custom domain», εισάγετε πάλι το domain σας και πατάτε «Save». Η σύνδεση του domain name με το blog σας στο Blogspot έχει ολοκληρωθεί.



Aφού οι nameservers «ενημερωθούν» από τους παρόχους πρόσβασης Internet, θα μπορείτε να «δείτε» το blog σας από το domain name σας. Η διαδικασία ενημέρωσης των παρόχων διαρκεί 4-48 ώρες. Ο χρόνος αυτός δεν εξαρτάται από το Papaki αλλά από το πόσο συχνά ανανεώνει τις εγγραφές των DNS ο κάθε Πάροχος Internet.


NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us