Slide show

Επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop για φυσικά καταστήματα



Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ανάπτυξης, στις επόμενες εβδομάδες θα προκηρυχθεί Πρόγραμμα επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ για την κατασκευή e-shop ύψους έως και 5.000 ευρώ.

Μπες στη δωρεάν ενημερωτική λίστα και μάθε όλες τις εξελίξεις και λεπτομέρειες για το νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ επιδότησης κατασκευής e-shop για φυσικά καταστήματα.

Η επιδότηση θα αφορά φυσικά καταστήματα, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που είχαν μείνει εκτός της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου και θα δώσει την δυνατότητα σε αυτές να διανέμουν και να πωλούν τα προϊόντα τους διαδικτυακά.

Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα μάθουν πώς μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop, κάντε εγγραφή στην ενημερωτική λίστα που δημιουργήσαμε για αυτό ακριβώς το σκοπό.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα λαμβάνετε στο email σας κάθε νέο και ενημέρωση που αφορά το συγκεκριμένο Πρόγραμμα επιδότησης.

Η istogrami, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μελέτης και κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και της επιτυχημένης προβολής τους μέσα από τις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (SEO) καθώς και μέσα από τα social media, είναι σε θέση να σας προσφέρει έγκυρες, ασφαλείς και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στο Πρόγραμμα και επίσης αναλαμβάνουμε εκτός από την Κατασκευή του eshop και:

  • Την δημιουργία φακέλου ΕΣΠΑ για την επιδότηση των €5.000 για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Με συνολικό κόστος απόκτησης πακέτου στις €5.000, όσο και η επιδότηση!

Κάνε εγγραφή στην λίστα ενημέρωσης επιδότησης ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Ενημερωθείτε μέσω e-mail: Για επιδότηση κατασκευής eshop από το ΕΣΠΑ

Recive via e-mail News from Istogrami blog: 




  Enter your email address:





Delivered by FeedBurner





NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us