Slide show

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι πραγματοποιούν αναζητήσεις στο διαδίκτυο για τα πάντα, από αεροπορικά εισιτήρια μέχρι ζωολογικούς κήπους. Βλέπετε εδώ τις εκατομμύρια ευκαιρίες για να βρείτε νέους πελάτες;


Πώς όμως θα αδράξετε αυτές τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την επίδοσή σας στις μηχανές αναζήτησης;
Στην ενότητα αυτή θα δούμε αναλυτικά πώς δουλεύει το Search Engine Optimization ή SEO .

Το SEO βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα τι προσφέρετε. Κι αν το κατανοήσουν καλύτερα, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να σας εμφανίζουν συχνότερα στους σωστούς ανθρώπους.

Έχετε λοιπόν ένα αγροτουριστικό κατάλυμα.
Αν κάποιος αναζητήσει αγροτουρισμό στην Ελλάδα και εσείς έχετε κάνει σαφές ότι δραστηριοποιείστε στον αγροτουρισμό, η μηχανή αναζήτησης πιθανόν να σας φέρει ακριβώς μπροστά στον χρήστη, τη στιγμή που κάνει την αναζήτηση.

Κάποια αποτελέσματα είναι πληρωμένες διαφημίσεις αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι οργανικά αποτελέσματα για τα οποία δεν πληρώνετε τίποτα. Απλά η μηχανή αναζήτησης τα θεωρεί ως πιο σχετικά με αυτό που της ζητήθηκε. Με αυτά, τα λεγόμενα "οργανικά αποτελέσματα" θα ασχοληθούμε σ’ αυτό το βίντεο.

Για να αποφασίσουν οι μηχανές αναζήτησης σε ποια θέση θα σας εμφανίσουν στη λίστα των οργανικών αποτελεσμάτων, δεν αρκούνται μόνο στις λέξεις που χρησιμοποιείτε για παράδειγμα, αγροτουριστικές δραστηριότητες, αλλά και σε έναν συνδυασμό πληροφοριών που συνέλεξαν για εσάς.

Μοιάζει με αλγόριθμο ε?

Ας το δούμε πιο αναλυτικά. Η μηχανή αναζήτησης λειτουργεί σαν διαμεσολαβητής. Ο στόχος της είναι να δώσει στο χρήστη που πραγματοποιεί αναζήτηση, ακριβώς αυτό που ψάχνει.
Οπότε συλλέγει όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για μια ιστοσελίδα. 

Εξετάζει πόσο δημοφιλής είναι η ιστοσελίδα δηλαδή, ποιοι άλλοι χρήστες ή ιστοσελίδες αναφέρονται σε αυτήν;

Λαμβάνει υπόψη τη γεωγραφική τοποθεσία του χρήστη. Οπότε μια αναζήτηση από την Ελλάδα ενδεχομένως εμφανίζει πρώτα τα τοπικά αποτελέσματα.

Λαμβάνει υπόψη ακόμα και τις συσκευές που χρησιμοποιούν οι χρήστες κατά την αναζήτηση.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε πως οι μηχανές αναζήτησης εξελίσσονται και προσθέτουν όλο και περισσότερες πληροφορίες κάθε μέρα που περνάει.

Αυτό που θεωρούν πιο σημαντικό είναι το μοναδικό, ελκυστικό, συναφές περιεχόμενο. Ωστόσο, για να προωθήσετε αποτελεσματικά το site σας στο διαδίκτυο, πρέπει να παρακολουθείτε πως εξελίσσονται οι μηχανές αναζήτησης και να προσαρμόσετε ανάλογα το site σας.

Στην πορεία, θα σας πούμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια στρατηγική Search Engine Optimization.


Powered by Google and Grow greek tourism online

Bonus content


NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us