Slide show

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από άλλους ιστότοπους

Τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, δεν επηρεάζονται μόνο από όσα κάνετε εσείς για το site σας αλλά και από τι κάνουν άλλα site για εσάς.

Σε αυτό το βίντεο, θα μοιραστούμε μαζί σας χρήσιμα μυστικά για τη βελτιστοποίηση της εμφάνισής σας στις μηχανές αναζήτησης μέσω άλλων site.

Να δύο τρόποι να ανέβετε στην κατάταξη:

Πρώτον, αν άλλα site σας προτείνουν με links και γι’αυτό πρέπει να έχετε ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Και δεύτερον, αν προωθείτε το site σας στα social media.

Ας ξεκινήσουμε με τον πρώτο τρόπο:

Τι ακριβώς σημαίνει ένα άλλο site να οδηγεί με link τους χρήστες σε σας? Φανταστείτε τα links σαν ψήφους εμπιστοσύνης. Αν έχετε πολλά links προς το site σας σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι στο ίντερνετ θεωρούν ότι το περιεχόμενο σας είναι καλό.

Έτσι ακριβώς το αντιλαμβάνονται και οι μηχανές αναζήτησης.
Πώς όμως θα αποκτήσετε όμως links από άλλα site;

Το κλειδί είναι να στοχεύετε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Στο παρελθόν, πολλοί εστίαζαν στο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα links, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα links προέρχονταν από κάποια μη έγκυρα site που υπήρχαν μόνο και μόνο για να ανακατευθύνουν χρήστες σε άλλα site με αμφιλεγόμενο τρόπο.

Οι μηχανές αναζήτησης το αντιλήφθηκαν και σταμάτησαν να αντλούν στοιχεία από ιστοσελίδες που προσπαθούσαν να αλλοιώσουν τα αληθινά αποτελέσματα.
Ποιο είναι το συμπέρασμα για εσάς; Είναι πολύ καλό να υπάρχουν links προς το site σας, αρκεί να είναι έγκυρα και από ποιοτικά site.

Πώς θα αποκτήσετε τέτοια; Μα, με το να δημιουργήσετε πολύ καλό περιεχόμενο στο site σας. Έτσι, άλλοι χρήστες θα συμπεριλάβουν links προς εσάς επειδή θεωρούν ότι οι επισκέπτες τους αξίζει να δουν το περιεχόμενό σας. Ένας άλλος τρόπος είναι να παροτρύνετε χρήστες να γράφουν για εσάς και να κοινοποιούν links προς το site σας. Στη γλώσσα του Search Engine Optimisation, αυτό ονομάζεται content marketing.

Τι θεωρείται, όμως, καλό περιεχόμενο; Αν έχετε ένα αγροτουριστικό κατάλυμα θα μπορούσε να είναι μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες που προσφέρετε, όπως η συγκομιδή ελιάς. Για να δημιουργήσετε καλό περιεχόμενο, πρέπει να βρείτε ποιοι είναι οι μελλοντικοί πελάτες σας, τι αναζητούν και να τους το προσφέρετε.

Ένας ακόμη τρόπος να βελτιώσετε τη θέση σας στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι η σωστή παρουσία στα social media.
Οι μηχανές αναζήτησης όπως έχουμε ήδη πει ανιχνεύουν τα πάντα: ακόμα και τη σελίδα σας στα social media. Αν και η δημοτικότητά σας στα social media δεν εγγυάται καλύτερη θέση κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης, εν τούτοις τα social media παραμένουν ένας εξαιρετικός τρόπος να προσεγγίσετε μεγαλύτερο κοινό.

Μπορείτε να δείτε πως θα αξιοποιήσετε τα social media στην αντίστοιχη ενότητα.

Συνοψίζοντας, υπάρχουν δύο τρόποι να βελτιώσετε τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης μέσω άλλων site, τα links προς εσάς και οι σελίδες σας στα social media.

Resource https://learndigital.withgoogle.com/greektourism/lesson/52


Οι τεχνολογίες και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει επίσης και οι συνήθειες των χρηστών όπως για παράδειγμα η χρήση των smartphone και των κοινωνικών δυκτίων (facebook, twitter κ.τ.λ) δεν πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις αλλαγές, ΑΝΤΙΘΕΤΑ να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελος της επιχείρησης σας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


istogrami      greektourism
More information here    Visit our Blog here

NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us