Slide show

Καμπάνιες social media για κινητά

Τα social media είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε πολλούς στόχους.
Aπό τo να αποκτήσετε πιστούς φίλους, έως να αυξήσετε τις πωλήσεις στο site σας.
Κι ακόμα να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα των πελατών σας.
Σε αυτό το βίντεο θα δούμε πώς να φτιάξετε μια καμπάνια για social media σε κινητά, πώς θα στοχεύσετε πιο σωστά το κοινό σας και τι πρέπει να ξέρετε. 


Ακολουθήστε τρία βασικά βήματα:

Πρώτον, καθορίστε ποια social media εξυπηρετούν τους στόχους σας. Αφού δείτε ποιος είναι ο στόχος των social media και ποια τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτά, επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Στη συνέχεια, στοχεύστε το κοινό σας. Τα σημαντικότερα social media όπως το Twitter, το LinkedIn και το Facebook, προσφέρουν διάφορες επιλογές στόχευσης, προκειμένου οι διαφημίσεις σας να εμφανίζονται στους κατάλληλους χρήστες.

Τέλος, δημιουργείτε διαφημίσεις προσαρμοσμένες σε κινητές συσκευές. Είναι πολύ πιθανό οι χρήστες να επισκεφτούν τα social media από τα κινητά. Άρα, τα μηνύματά σας πρέπει να είναι κατάλληλα για προβολή σε μικρές οθόνες.

Ας υποθέσουμε ότι δουλεύετε σε μία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Καβάλα. Θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας σε κατοίκους της περιοχής, με στοχευμένη διαφήμιση στα social media, για χρήστες κινητών.

Έστω ότι έχετε επιλέξει το Facebook, για να πετύχετε περισσότερη επισκεψιμότητα στο site σας. 
Στοχεύετε το κοινό σας: χρήστες στην περιοχή της Καβάλας.

Μπορείτε ακόμη να στοχεύσετε πιο εξειδικευμένα: άνδρες οδηγούς, επειδή γνωρίζετε ότι αποτελούν την πλειονότητα των πελατών σας.

Αλλά και ακόμα πιο εξειδικευμένα:
Nα στοχεύσετε με βάση τα ενδιαφέροντα, τις δραστηριότητες και τις σελίδες που τους αρέσουν στο Facebook.

Βλέπετε τα social media έχουν πολλές πληροφορίες για τους χρήστες τους. 

Το επόμενο βήμα σας είναι να δημιουργήσετε ελκυστικές διαφημίσεις που στοχεύουν σε χρήστες του Facebook από το κινητό. Καθώς οι οθόνες των κινητών συσκευών είναι πολύ μικρότερες από αυτές των υπολογιστών, είναι καλύτερα τα μηνύματά σας να είναι σύντομα και απλά. Ή ακόμα καλύτερα, οι διαφημίσεις σας μπορεί να έχουν εικόνες αντί για κείμενο. 

Ας ανακεφαλαιώσουμε, λοιπόν.
Πρώτον, επιλέξτε τα κατάλληλα social media για τη διαφήμισή σας.

Στη συνέχεια, στοχεύστε τις διαφημίσεις σας στο κοινό που επιθυμείτε.

Και, τέλος, δημιουργήστε διαφημίσεις προσαρμοσμένες ειδικά για κινητές συσκευές.

Καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τα social media από κινητά, μια καλοφτιαγμένη καμπάνια social media για κινητά, μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τις διαφημιστικές σας προσπάθειες.

Πηγή https://learndigital.withgoogle.com/greektourism/lesson/87

NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us