Slide show

Submit Your Side - Είναι σημαντικό να δηλώσετε Submit τη σελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης search engines

 




Οκ πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι 
  • Βελτιστοποιημένη ταχύτητα
  • Βελτιστοποιημένο SEO 
  • Βελτιστοποιημένοι σύνδεσμοι επιστροφής
  • Βελτιστοποιημένο για φορητές συσκευές

Υποβάλετε  τη διεύθυνση URL σας μέσω  του Εργαλείου  επιθεώρησης URL του  Google Search Console
  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο  Google  Search Console (ανοίγει σε νέα καρτέλα).
  2. Επιλέξτε μια ιδιοκτησία.
  3. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL που θέλετε να  υποβάλετε .
  4. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο επάνω μέρος της πλατφόρμας.
  5. Ελέγξτε εάν η διεύθυνση URL είναι η  επισκεψιμότητα και η απόδοση αναζήτησης του ιστότοπού σας, διορθώστε προβλήματα και κάνετε τον ιστότοπό σας να λάμψει στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google. Χρησιμοποιήστε το Search Console για να παρακολουθείτε τα δεδομένα των αποτελεσμάτων της Αναζήτησης Google για τις ιδιοκτησίες σας.

Τώρα, στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, κάντε κλικ στην Προσθήκη ( click on Add/Test Sitemap button. )


Εάν έχετε ανάρτηση ιστολογίου, ο χάρτης ιστοτόπου σας έχει ήδη δημιουργηθεί : Προσθέστε τον παρακάτω κώδικα στο παρεχόμενο πεδίο κειμένου.

atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500

Once we have submitted to google we will wait at least 24 hours before submitting to Microsoft because Microsoft Bing reads the data from the Google search console

Αφού έχουμε υποβάλει στη google θα περιμένουμε τουλάχιστον 24 ώρες πριν υποβάλουμε στην Microsoft γιατι η Microsoft Bing διαβάζει απο τη Google search console τα δεδομένα


Submit your website yourself to the most important search engines:

And in Yandex you have to submit manually, With BAIDU I did not find an edge is in Chinese
Και στην Yandex πρέπει να υποβάλετε χειροκίνιτα , Με την BAIDU δεν βρήκα ακρη είναι στα κινέζικα


Για της υπόλοιπες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα auto submit tool



Top 50 Search Engines and Directories

We provide free manual and auto submission to the highest-rated, Free Internet Search Engines and Directories. The Search Engines and Directories listed below are all ranked according to popularity. Rankings are determined by Moz.com and are updated regularly. Have a question about FWS? Check our FAQ page.



Υποβολή του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης Πότε πρέπει να το κάνετε και πώς

Η δημιουργία ευρετηρίου στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποκτήσετε δωρεάν επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Αλλά μπορεί να αναρωτιέστε αλλά πρώτα: Πρέπει να υποβάλω τον ιστότοπό μου στις μηχανές αναζήτησης;

Ναι και ΟΧΙ.

Οι μηχανές αναζήτησης δεν σχεδιάστηκαν για να βασίζονται σε μη αυτόματες υποβολές. Απλώς δεν είναι αποτελεσματικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ρομπότ τους ανιχνεύουν τον ιστό για να βρουν ιστότοπους για ευρετηρίαση. Σε περίπτωση που δεν έχετε ξανακούσει τον όρο: ανίχνευση είναι όταν οι μηχανές αναζήτησης αναζητούν νέους συνδέσμους σε ιστότοπους και μετά «ακολουθούν» αυτούς τους συνδέσμους. Εάν ένας σύνδεσμος οδηγεί σε κάτι χρήσιμο (π.χ. έναν χρήσιμο ιστότοπο), αυτή η σελίδα καταχωρείται στη συνέχεια. Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανές αναζήτησης είναι πολύ καλές στο να βρίσκουν μόνες τους νέους ιστότοπους, αρκεί να συνδέονται με αυτούς από κάπου στον Ιστό. 

Αλλά με αυτό που λέγεται… Γιατί πρέπει να υποβάλετε τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης ?

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να υποβάλετε μη αυτόματα τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης: 
Όταν πρόκειται για SEO, είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς παρά να λυπάστε. 
– Είναι γρήγορη είναι η μη αυτόματη υποβολή του ιστότοπού σας, αξίζει να το κάνετε. Πείτε απευθείας στις μηχανές αναζήτησης για τον ιστότοπό σας 
– Η υποβολή του ιστότοπού σας μέσω των παρακάτω μεθόδων σάς επιτρέπει να πείτε στην Google (και σε άλλους) σημαντικές πληροφορίες για τον ιστότοπό σας, κυρίως για ενημερώσεις περιεχομένου και σημαντικές αλλαγές.
Είναι μια εύκολη ευκαιρία βελτίωσης 
– Υποβάλλοντας τον ιστότοπό σας έχετε πρόσβαση σε διάφορα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του ιστότοπού σας. Επιπλέον, μπορείτε να τους ενημερώσετε ότι το περιεχόμενο έχει πλέον ενημερωθεί και πρέπει να ανιχνευθεί ξανά.


Υποβολή ιστοτόπων σε μηχανές αναζήτησης: συμβουλές και κόλπα

Πριν ξεκινήσετε την υποβολή του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης, ακολουθούν μερικά πράγματα που θα χρειαστείτε. Αρχικά, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση και να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας. Η πρόσβαση στο backend δεν είναι απαραίτητη για την υποβολή ενός ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο εάν χρειαστεί να προσθέσετε πράγματα αργότερα.

Για παράδειγμα: 
  • Εάν ο ιστότοπος δεν διαθέτει χάρτη ιστότοπου.
  • Εάν ο ιστότοπος χρειάζεται ένα αρχείο robot.txt.
  • Εάν δεν έχει εφαρμοστεί το Google Search Console ή το Bing Webmaster Tools.
  • Με την πρόσβαση σε έναν ιστότοπο, καθιστά πολύ πιο εύκολη τη δυνατότητα προσθήκης τους.
Αυτές είναι βασικές απαιτήσεις για τη δημιουργία ευρετηρίου ενός ιστότοπου. Στην πραγματικότητα, η σωστή ρύθμιση του χάρτη ιστότοπου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να προσελκύεται από τις μηχανές αναζήτησης.

Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται επίσης πρόσβαση στα δύο βασικά σύνολα εργαλείων μηχανών αναζήτησης:
Google Search Console.
Εκτελέστε τις εφαρμογές Node.js, Python, Go, PHP, Ruby, Java και Scala (ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο εάν χρησιμοποιείτε τα δικά σας προσαρμοσμένα Dockerfiles), σε τρία, εύκολα βήματα! uick Σημείωση Σχετικά με την υποβολή του ιστότοπού σας στις Ειδήσεις Google Πολιτικές περιεχομένου των Ειδήσεων Google.
Οι εκδότες δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλλουν τον ιστότοπό τους για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή και τον ιστότοπο Ειδήσεις Google. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Barry Adams:
Οι εκδότες λαμβάνονται αυτόματα υπόψη για τις Κορυφαίες ιστορίες ή την καρτέλα Ειδήσεις της Αναζήτησης. 

Υποβάλετε μια διεύθυνση URL σελίδας στην Google 
Τι γίνεται αν θέλετε απλώς να υποβάλετε μια μεμονωμένη σελίδα στην Google; Αυτό είναι επίσης πολύ απλό. ? 
Στο Search Console, μεταβείτε στην επιθεώρηση διεύθυνσης URL και επικολλήστε τη διεύθυνση URL της σελίδας σας που θέλετε να ευρετηριαστεί. Εάν η σελίδα δεν έχει ευρετηριαστεί, θα δείτε ότι η GSC λέει "Η διεύθυνση URL δεν είναι στο Google". Για να την ανιχνεύσετε, απλώς κάντε κλικ στο Αίτημα ευρετηρίασης: Χρησιμοποιήστε την επιθεώρηση URL για να ζητήσετε ευρετηρίαση
Εάν η σελίδα έχει ευρετηριαστεί, θα δείτε "Η διεύθυνση URL βρίσκεται στο Google":Σελίδα με ευρετήριο στο Search Console
Εάν έχετε ενημερώσει πρόσφατα περιεχόμενο και θέλετε η Google να ανιχνεύσετε ξανά τη σελίδα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Αίτημα ευρετηρίασης» για να καταχωρήσετε αυτές τις αλλαγές στη σελίδα.

Πώς να ελέγξετε εάν η σελίδα σας είναι στο Google;
Για να δείτε εάν ο ιστότοπός σας υποβλήθηκε με επιτυχία και ευρετηριάστηκε, απλώς αναζητήστε τη διεύθυνση ιστού σας στο Google. Εάν η Google έχει ανιχνεύσει και έχει καταχωρίσει τον ιστότοπό σας, θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Μπορείτε να δοκιμάσετε να αντιγράψετε μια ή δύο παραγράφους κειμένου από τον ιστότοπό σας και να την αναζητήσετε σε "εισαγωγικά". Εάν η σελίδα σας είναι στο Google, θα πρέπει να εμφανιστεί.
Ένας άλλος τρόπος που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε είναι η εντολή τελεστή αναζήτησης "site:" στο Google. Απλώς πληκτρολογήστε:

site: www.YOURWEBSITE.com Πώς να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση ιστότοπου στο Google

Η Google θα γνωρίζει ότι εμφανίζονται αποτελέσματα μόνο από τον τομέα που έχετε εισαγάγει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τελεστή αναζήτησης ιστότοπου στην αρχική ή στις εσωτερικές σελίδες του ιστότοπού σας.
Υπάρχουν μερικές λειτουργίες με τις οποίες μπορείτε να παίξετε, όπως: Η δυνατότητα αυτόματης υποβολής που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε, με βάση τις ανάγκες σας.

Μη αυτόματη υποβολή URL.
Δείτε τις πρόσφατες διευθύνσεις URL που υποβλήθηκαν μέσω της προσθήκης, τις οποίες μπορείτε επίσης να λάβετε ως μια εύχρηστη λίστα για παρακολούθηση. Δυνατότητα επανυποβολής πρόσφατων διευθύνσεων URL.

Πώς μπορώ να υποβάλω τον ιστότοπό μου στο DuckDuckGo;
Η σύντομη απάντηση εδώ είναι: δεν το κάνετε. Το DuckDuckGo ευρετηριάζει αυτόματα τον ιστό, επομένως δεν χρειάζεται να υποβάλετε μη αυτόματα τον ιστότοπό σας σε αυτούς.
Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί πάνω από 400 πηγές και τα αποτελέσματα αναζήτησης του Bing, επομένως, αν ακολουθήσατε τα προηγούμενα βήματα για να υποβάλετε στο Bing (και στο Yahoo), κάνατε ό,τι χρειάζεστε για να επιταχύνετε τη δημιουργία ευρετηρίου για τον ιστότοπό σας στο DuckDuckGo.

Αποφύγετε τις Υπηρεσίες Υποβολής
Η καταχώριση του ιστότοπού σας στο Google, το Bing ή το Yahoo είναι δωρεάν, επομένως δεν θα πρέπει να πληρώνετε μια υπηρεσία υποβολής για να εμφανιστείτε στη λίστα.

Η εγγραφή σε μια υπηρεσία υποβολής μηχανών αναζήτησης είναι άσκοπη. Και αν είστε άτυχοι, θα βομβαρδιστείτε με ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσπαθούν να πουλήσετε τις χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες SEO σας.

Οι μηχανές αναζήτησης που έχουν σημασία παρέχουν χρήσιμους πόρους για βοήθεια, καθώς και τεκμηριωμένες μεθόδους για την υποβολή και την επιτυχή ευρετηρίαση ενός ιστότοπου στο Google, το Yahoo και το Bing ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεστε υπηρεσίες για να το κάνετε αυτό.
Πρόσθετοι πόροι υποβολής μηχανών αναζήτησης

Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης έχουν συγκεκριμένους τρόπους υποβολής ιστοσελίδων στο ευρετήριό τους. Ακολουθούν σύνδεσμοι προς τις επίσημες σελίδες για την υποβολή του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης:
Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης θα μπορέσουν τελικά να βρουν τον ιστότοπό σας, ακόμα κι αν δεν τους τον υποβάλετε με μη αυτόματο τρόπο.
Ωστόσο, η υποβολή του ιστοτόπου σας χρησιμοποιώντας έναν χάρτη ιστότοπου συνιστάται ιδιαίτερα και αν δεν έχετε σωστά ρυθμισμένο, αξίζει να το κάνετε. Γιατί; Δίνει στις μηχανές αναζήτησης πρόσθετες πληροφορίες για τον ιστότοπό σας και σε αντάλλαγμα, λαμβάνετε επιπλέον δεδομένα ευρετηρίασης για τον ιστότοπό σας (ίσως και συνδέσμους ιστότοπου ).

Η υποβολή ενός ιστότοπου σε μηχανές αναζήτησης έχει τεράστια αξία για την ενημέρωση των μηχανών αναζήτησης σχετικά με ενημερώσεις και αλλαγές περιεχομένου . Η επιβολή νέας ανίχνευσης σάς επιτρέπει να επιταχύνετε τη διαδικασία κατάταξης για τις λέξεις-κλειδιά που προσθέσατε πρόσφατα αντί για τις παλιές, οι οποίες δεν είναι πλέον σχετικές.

Καθώς το SEO είναι ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πεδίο, η ευρετηρίαση του ιστότοπου και των σελίδων σας είναι το ελάχιστο. Εάν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας , πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα (ακολουθεί μια λίστα ελέγχου SEO για να ξεκινήσετε), αλλά είστε στο σωστό δρόμο τώρα.

Αποκτήστε όλες τις εφαρμογές , τις βάσεις δεδομένων και τους ιστότοπους WordPress online και κάτω από μια στέγη. Η γεμάτη δυνατότητες, υψηλής απόδοσης πλατφόρμα cloud μας περιλαμβάνει:Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση στον πίνακα ελέγχου MyKinsta
24/7 εξειδικευμένη υποστήριξη
Το καλύτερο υλικό και δίκτυο Google Cloud Platform, που υποστηρίζεται από την Kubernetes για μέγιστη επεκτασιμότητα
Μια ενσωμάτωση Cloudflare σε επίπεδο επιχείρησης για ταχύτητα και ασφάλεια
Προσέγγιση παγκόσμιου κοινού με έως και 35 κέντρα δεδομένων και 275 PoP σε όλο τον κόσμο

Υποβολή ιστοσελίδων


Άρθρα



NEW !!! Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην ομάδα wordpress911 να κάνετε και να απαντάτε ερωτήσεις να ανεβάζετε άρθρα και video κάντε εγγραφή » Here

Links: Μορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα WordPress Woocommerce Templates ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Thank you for contacting us